Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчан отговор

Колеги мисля да си поръчвам нова кутия но понеже има доста богат асортимент от тях и незнам на какво да се спра по точно ,та  обръщам се към вас за препоръки . Като изисквания към кутията  бих искал да е по възможност по просторна  да има възможност за поставяне на по висок охладител за процесора като Hyper 212 Evo например и другото да е шумоизолираща ако е възможно също  и да не е от светещите :D   . Очаквам предложенията ви :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

BB код:

CM N300 BLACK /USB3 /NO PSU

Обща стойност - 70.65 лв. с ДДС Обаче не е шумоизолирана.

Богат избор нямаш за този бюджет.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

ако е възможно също  и да не е от светещите

Още един глас за CM N300.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Колеги мисля да си поръчвам нова кутия но понеже има доста богат асортимент от тях и незнам на какво да се спра по точно ,та  обръщам се към вас за препоръки . Като изисквания към кутията  бих искал да е по възможност по просторна  да има възможност за поставяне на по висок охладител за процесора като Hyper 212 Evo например и другото да е шумоизолираща ако е възможно също  и да не е от светещите :D   . Очаквам предложенията ви :)

Може и да не бързаш и да чакаш да хванеш  Cougar MX500 Black в намаление. Емаг доста често си ги пускат с 20% , та тази ще ти легне към 95лв.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не ми трябват светлините :D  тя да ми върши работа да има добър въздушен поток и да събере  Hyper 212 Evo  то това е най важното  апък светлините кой ти ги гледа докато играеш :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

N300 побира безпроблемно Hyper 212 Evo, както и най-дългите съвременни видеокарти. Идва с 2х120 вентилатора и възможност за добавяне на още 6-7. За парите си няма конкуренция.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

мммхм начи явно N300 ще е , тъй като гледам е доста хвалена кутията от форума  и май  тя ще е :D а има ли някакво огромно значение дали капака ще е прозрачен или непрозачния с дупките ? как ще е по добре или не я бърка ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ам какво е мнението ви за тази --->  http://www.pazaruvaj.com/kutii-c3085/cooler-master/elite-431-rc-431k-kwn1-p58126484/?gclid=CO3zh92yzcACFQQGwwodXj4A2A   по добра ли е от N300 или не е ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Andrey_96 май имаше такава кутия, ако има може да ти обясни подробно за нея. По спецификации е с няколко мм по-голяма от N300. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В момента се колебая именно между 2 -те  elit 431  и N300   елит-а повече ми допада на външен вид но това далеч не е най важното все пак от 2 те искам да взема по добрата :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ти голямо колебание  му удряш :)  Елита си е откровен буклук  и  не струва колкото 4-те болтчета на N300 от където и да го погледнеш.  А и избираш кутия за 70 лева не за 700 .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Andrey_96 май имаше такава кутия, ако има може да ти обясни подробно за нея. По спецификации е с няколко мм по-голяма от N300. 

Аз имам CM 430 - много съм доволен от тази кутия... просто е невероятна ! Много си ми харесва , само дето няма кейбъл мениджмънд

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам CM 430 - много съм доволен от тази кутия... просто е невероятна ! Много си ми харесва , само дето няма кейбъл мениджмънд

Ами  N300 има ли кейбъл мениджмънт ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...