Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютъра ( XP) ми намира телефона (WP8) само като камера.

mmarto

Препоръчан отговор

Здравейте, компютъра ми намира телефона само като камера. Рових из нета, намерих теми още от преди доста години и вероятно всеки освен мен, може да си реши подобен проблем без особен напън. На мен обаче нещо не ми се получава, така че дали ще може някой да чукне едно рамо. Няма ли някой лесен начин, да го реша. Поздрави.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, компютъра ми намира телефона само като камера. Рових из нета, намерих теми още от преди доста години и вероятно всеки освен мен, може да си реши подобен проблем без особен напън. На мен обаче нещо не ми се получава, така че дали ще може някой да чукне едно рамо. Няма ли някой лесен начин, да го реша. Поздрави.

Опитайте да инсталирате ActiveSync (от сайта на Майкрософт)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Опитайте да инсталирате ActiveSync (от сайта на Майкрософт)

Инсталирах го. Сега ми излиза на Other- Mobile device и Scanners and cameras- Nokia lumia.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...