Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за изработката на галерия

Featured Replies

Значи, разгледах този сайт

http://26-04-1986.com/

1986-2006

и галерията ми направи страхотно впечатление. Въпросът ми е как мога да я напрвая и на евентуален мой сайт с мои снимки. Търся нещо максимално изчистено и стилно. Ако някой може да помогне с кратък урок за въпросната галерия или нещо подобно, ще съм му страшно благодарен.

• 3 седмици по-късно...

Не мога да разпозная коя галерия е това, но потърси в Гугъл за Java галерийни конструктори.

Аз съм ползвал преди години zPhoto. Не е същото, но е ефектно и удобно за фий хостниг (създава само един файл, който се ъплоадва)

Може също така да провериш и тук http://graphicssoft.about.com/od/webgalleryfreepc/ за нещо подобно

Също така обърни внимание и на тази галерия:

Wise Gallery

PS.Прощавай, излъгал съм се - това е чист Flash. T.e. ти трябва нещо от рода на Flashrelief.com

Редактирано от Topper (преглед на промените)

Album Creator Pro v3.5:

http://www.firmtools.com/

1148412035_album_creator_pro.gif

Easy to use:

Album Creator has an easy-to-follow intuitive interface. You can compose a professional looking Flash or HTML photo gallery and publish it on the Web in a few easiest steps or send them by email using our advanced themes.

FLASH themes:

Our product stands out for proposing not only HTML but also FLASH themes (templates) for your digital albums. Which means that starting from now every user can publish a flash presentation on the Web even not knowing flash technologies.

Редактирано от xsakex (преглед на промените)

Здравейте искам да попитам тук разбирачите на PHP долу горе от какво трябва да се състой скрипт за ъплоад на снимки директно в галерия.... ако някой хелпне ще сам му мноо благодарен...

Използвам тази тема като най близка към това което питам.... :)

Всеки скрипт за ъплоад ще ти помогне - няма разлика дали файла е архив или графичен. Мисля, че въпроса ти не е точно това ?

това зависи само от галерията

пробвай с тази напр.

phpgraphy.sf.net

Тя генерира "on fly" превюта и lowres от всякакви графични файлове

Ключът към точния и бърз отговор е правилния и изчерпателен въпрос cool.gif

Радвам се да съм в помощ ;)

http://26-04-1986.com/ хм... това ми се вижда даже леко натруфено!!!

Ако разбираш поне малко от php има готови разработени софтуреи за сайтове галерии. мойта галерия е с такъв софтур (на копърмайн): погледни ми подписа

Редактирано от БайБрадър (преглед на промените)

Натруфено за тази галерия е меко казано изхвърляне.

Copermine иска база данни, доста административна работа (като парсване на фотосите за създаване на галерията) докато phpgraphy или phpautogallery го правят автоматично "on the fly" а и може да работят с флат файлове

1. Натруфено за тази галерия е меко казано изхвърляне.

2.Copermine иска база данни, доста административна работа (като парсване на фотосите за създаване на галерията) докато phpgraphy или phpautogallery го правят автоматично "on the fly" а и може да работят с флат файлове

1. ми не знам на мене ми вървеше леко тежко сайта, може би натруфено не е точната дума. За сметка на това фотосите са добри.

2. Може и да си прав, че е по-сложно, но пък има бая опции за ъпгрейд с нови функции, модове, хакове и прочие интересни неща. Може би и защото съм работил по други галерии с копермайн вече съм забравил, че не е съвсем за начинаеш. 2те предложения от теб не съм ги ползвал, но ако съдя по имената то може би наистина да са олекотени!

:yanim: Точно като за начинаещи са - правиш папка, качваш фотос и готово. Колкото до функции, модове и хакове - всичко с опен сорс подлежи на модване :help:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.