Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

IPB 3.4.6 Как да използвам системата за архивиране


Препоръчан отговор

Здравейте,

днес ще ви покажа как да използвате системата за архивиране!

Ето и стъпките:

Forums > Archiving > Archive Overview > Archive Rules - създаваш условия за архивиране на избрани форуми (с Ctrl+мишката маркираш колкото форуми искаш - в Manage forums)  - колкото условия създадеш, толкова и архиви ще получиш. Можеш да създадеш и условие за архивиране по автори на теми.
Във всяко твое условие можеш да съзадеш и изключения.
После:
Archiving >Archive Overview> Enable Arhiving
 
За всеки създаден архив имаш после възможност при необходимост да резархивираш.
 
Преди това обаче, следва да имаш набор от теми по количества, време от съзаването им, и автори, за да си заслужава действието.
Успех! :)  :) 
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ми колега ще ме извиняваш но си забравил да споменеш системата,куката,тул-а който използваш!Поне като правиш уроци описвай ги подробно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

×
×
  • Добави ново...