Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ще си струва ли Windows 8.1 на Lumia 800

Featured Replies

Наскоро си взех Nokia Lumia 800, но е с Windows 7.8. Има много малко хубави приложения за тази операционна система и не ми харесва. Въпроса ми е дали ще мога да го надградя на Windows 8.1 и струва ли си. Дали операционната система ще го забави много. А мога ли да го прехвърля на Андроид?

Наскоро си взех Nokia Lumia 800, но е с Windows 7.8. Има много малко хубави приложения за тази операционна система и не ми харесва. Въпроса ми е дали ще мога да го надградя на Windows 8.1 и струва ли си. Дали операционната система ще го забави много. А мога ли да го прехвърля на Андроид?

Не не можеш на андроид на с едно приложение "Preview for developers" можеш да ъпдейтнеш до Windows Phone 8.1

П.П.За какво ти е андроид ако ти беше за игрите да си мислил преди да вземе лумиата

• Автор

Lumia-та ми я подариха и не можех да я откажа ^^ А, пък и е в пъти по-добре от стария ми Alcatel Pop C1. Колко горе-долу ще ми струва на сервиз да ми сменят операционната система, защото аз си нямам никаква представа как става това?

Редактирано от NikoiN7 (преглед на промените)

За тази генерация за съжаление последната възможна версия е 7.8

Така е. Гадна политика на Майкрософт - ако телефонът ти е с WP 7, не можеш да ъпдейтнеш до WP 8, съответно 8.1

Редактирано от gridim (преглед на промените)

Така е. Гадна политика на Майкрософт - ако телефонът ти е с WP 7, не можеш да ъпгрейтнеш до WP 8, съответно 8.1

Може би има основателна причина за това

същото е със стар телефон и нов андроид - не можеш да ъпдейтнеш защото хардуера е слаб за новият андроид

По принцип си прав, но и с WP 7 имаше мощни телефони, които спокойно можеха да поработят и с WP 8.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.