Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нова аудио система до 300лв (макс 320)

Featured Replies

Здрвайте търся си нова аудио система 

Ще слушам основно музика (предимно рок с много бас) до 300 лв

Не ми пука как ще се закупят важното е да вадят възможно най-хубав звук за тези парички 

П.П.Моля ако пак не съм улучил раздела моля ви да преместите темата в правилния

@Niki292002 , извинявай за глупавия въпрос, но родителите ти да не работят в банка? Питам, защото явно разполагаш с доста пари. То не бяха теми за нов компютър,рам памет,лаптопи,принтери,слушалки,мишки и един куп други работи. Дай по един шот, на нещата които си купуваш.

@Niki292002 , извинявай за глупавия въпрос, но родителите ти да не работят в банка? Питам, защото явно разполагаш с доста пари. То не бяха теми за нов компютър,рам памет,лаптопи,принтери,слушалки,мишки и един куп други работи. Дай по един шот, на нещата които си купуваш.

така изреди нещата на които искаш да ти дам шот 

Какъв ще бъде източникът на звук? Компютър със или без допълнителна звукова карта? Mp3 ли ще слушаш?

п.п.Един съвет,ако нямаш възможност да събереш повече парички,купи си комплект двулентови активни колони,например Microlab 7c, 6c или нещо подобно от други марки.

Редактирано от onogondur (преглед на промените)

така изреди нещата на които искаш да ти дам шот 

Аз не казвам, че само зареди мен тряя даваш шот, но понякога си мисля, че малко прекаляваш с темите си, а след това нищо не казваш за покупката на дадената техника. 

Не разбирам много,много от аудио системи, но едно приятелче е доволно от тази;

Philips BTD2180/12, CD плеър, Тунер FM, USB, AUX, 2 x 35W

Какъв ще бъде източникът на звук? Компютър със или без допълнителна звукова карта? Mp3 ли ще слушаш?

п.п.Един съвет,ако нямаш възможност да събереш повече парички,купи си комплекти двулентови активни колони,например Microlab 7c, 6c или нещо подобно от други марки.

не ще се позлва със вградената карта 

и да ще слушам от мп3

Аз не казвам, че само зареди мен тряя даваш шот, но понякога си мисля, че малко прекаляваш с темите си, а след това нищо не казваш за покупката на дадената техника. 

Не разбирам много,много от аудио системи, но едно приятелче е доволно от тази;

Philips BTD2180/12, CD плеър, Тунер FM, USB, AUX, 2 x 35W

да понякога прекалявам и съм се отказал за слушалките,лаптопа (не пътувам никаде и нямаше смисъл) и от принтера (няма кво да принтирам)

Но честно съм чувал че със усилвател е било по хубаво

Е,мисля че съм отговорил на въпроса ви.

Microlab Solo 7c ,това е вашата система.

Има и една подобна тема като вашата,за същата сума.Потърсете.

ASUS Xonar за 150 и Microlab за 150 бих предпочел пред вградения Realtek и Microlab за 300лв.

Logitech също имат 7.1 и 5.1 добри аудио системи. Лично аз съм доволен от X-540 5.1 - слушам точно таква музика - рок и метъл и системата се справя чудесно. 

ASUS Xonar за 150 и Microlab за 150 бих предпочел пред вградения Realtek и Microlab за 300лв.

кой модел ASUS Xonar да взема защото ми излизат няколко

Който и ASUS Xonar да вземеш няма да сбъркаш, но тези Микролабчета нещо ги прецакаха напоследък и ако ще се взема е необходимо да се чуе първо да няма после теми защо бучи със и без сигнал и т.н.

Според мен си вземи един секънд хенд усилвател за 100 лв. 2Х50 вата на 8 омови колони и за 200 лв. колони също втора употреба. В София има доста места от където могат да се вземат на място след прослушване и т.н. Мога и линкове да ти пусна ама да не правя реклама. 

Creative Soundblaster Titanium

Microlab FC530U

или

5.1 Creative A550

5.1 Creative Inspire T6300

Тук пак има Микролаб ама не виждам 5.1

Защо отписваш слушалките ,като в този бюджет те ще са единственото което ще докара качествен звук до ухото ти?

Аз предлагам да вземеш едни доста добри слушалки и едни читави колонки, които са алтернатива на соло7 - но на доста по-приемлива цена. След време ще добавиш една asus xonar dg примерно и ще имаш много читаво аудио, най вече от слушалките.

SHURE SRH440 -160лв. от http://musicdivision.bg/shure-srh440

VIGOOLE A2048 (2.0)+AMPLIFIER -158лв. с безплатна доставка от http://www.elimex.bg/product/35285/tonkoloni-vigoole-a2048-2-0-amplifier.html

Редактирано от playalistic (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.