Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Като сме почнали с проблемите

Featured Replies

Като сме почнали с проблемите дайте и аз да ви питам един персонален казус:

Имам проблем с флопито (аре сега, не ми се свидят 10 лева, ама е въпрос на чест). Като си ръгна дискетата, за няколко стотни от секундата (говоря сериозно) харда спира да бучи и после пак се завърта (все едно компютъра е рестартиран).....при което компютъра блокира. Това се повтаря всеки път като сложа дискета - системата увисва.

Извадих флопито и в момента го ползвам като добрите стари флопи сандъци - т.е. върху кутията на компа :) , като нарочно съм сложил антистатичен плик отдолу и....о чудо, флопито работи без проблеми :eek . В момента обаче в който го занитя отново в кутията..о ново чудо....пак почва да ми забива..... :eek

Та има ли някой гениално прозрение на какво се дължи.....ще го черпя с парите за ново флопи :):P

? ? ?

Ефекта на кутията :)

Проблема е в някой от контактните кабели - като го изкараш навън предполагам слагаш друг куплунг , а не този ,който като е вътре в кутията

ПП

Пия бира със шопска салата :)

• Автор
Ефекта на кутията :)

Проблема е в някой от контактните кабели - като го изкараш навън предполагам слагаш друг куплунг , а не този ,който като е вътре в кутията

ПП

Пия бира със шопска салата :)

<{POST_SNAPBACK}>

Най-странното е че ползвам АБСОЛЮТНО същия кабел....но все пак бирата си я заслужи...давай сега друг акъл че шопската е по-скъпа :P

Пич, пробваи да увиеш флопито със антистатичното фолио и след това го монтирай да видим какво ще се получи!

Цецко, едно въпросче - занулен ли ти е контакта? Може би флопито някъде избива, т.е. да ти дава накъсо и оттам да ти се шашка компа.

• Автор

Дори и да го увия с антистатично фолио, проблема остава - монтирането е невъзможно щото болтовете правят контакт с кутията sad.gif иначе предложението ти е подходящо - при условия че го увия стабилно, така, че даже без болтове да не мърда.....Ама не мислите би че ще изглежда някак си "селско" biggrin.gif

Време за нестандартни (глупави) хрумвания:

Виж тук се заражда една свежа дизайнерска идея - защо да завинтваме хардовете с болтове /при условие че на всеки два дена ги разнасяме насам-натам/ ами просто да се измисли едно по-дебело гумено уплътнение тип "податливо на натиск" :) , с която харда да си пасва стабилно в кутията и в същото време да се маха когато требе.....Само че тук вече май се оплитаме с проблемите на заземяването /незнам, не разбирам от електротехника/ - аз ви давам концепцията, вие мислете за конкретното изпълнение.

• 3 седмици по-късно...

Едно е ясно ина оттечка и като сложиш болчетата става късо.

а без плика работи ли върху котията?

Най добре вземи фазомерче и поогледай от каде избива че един дем можеш да се изпържиш като селеронски процесор!!!

В училище са ни учили че с тока шега не бива... :P

Ако проблема вече е решен и съвсем не съвпада с моето виждане... :whist:

забрави за това.....

Р.Р. Щеше ми се да опитам от десетте лева...

:drink

майче ще ти излезе с по малко проблеми да слезеш до магазина долу и да си вземеш ново флопи- пробвай да отдалечиш максимално харда от флопито вътре в кутията в монтирано състоание!

успех

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.