Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Закъсах го с MS OUTLOOK

Featured Replies

Здравейте, имам проблем с MS OUTLOOK 2003 който при стартиране дава uncnoun error 0x80040145 и изобщо не рачи да се свърже с пощата. Сега да започна отначало. Операционната е ХРSP3 някаква компилирана от Игор.. Инсталирам Офис 2003 който добре си работи на други машини(изпробван е няколоко пъти вече) конфигурирам три акаунта и ЙОК. Акаутнтите са стандартни - орбите, майлБГ, и Джимейл т.е. ПОП3. Дотук добре ама като започнах и неме измъкване. Опитах пощата през опера на същия комп работинормално. Спирах антивируса, спирах огнената стена, нищо. Четох из гугъла подобни грешки не се справих. Накрая формат и преинсатал на чисто, на готовата инсталация инстилирах ОФИСА и пак същото. Стигам до извода че нещо в Уина не е наред но немаго да гохвана. Помагайте моля !!

uncnoun error 0x80040145

Здравей и добре дошъл във форума! :bye:

Тая грешка нищо не ми говори. Съмнявам се, че изобщо ще говори на някого нещо. От това, което си написал и според мене тунингованата ти ОС е доста саката.

Това може да служи за поука на другите да не си теглят такива тунинговани боклуци!

Bay Kolio, единственото за което се сещам, дето може да помогне е да намериш най-подробно инфо за въпросната ОС и да разбереш какво по-точно е променял този умник Игор. Ако изобщо има такова инфо де.

Защото нещата в една ОС са толкова сложни, че нещата, които е възможно да е разбутал този гений са много, много!

Първото решение според мене е да си намериш читава ОС, защото едва ли това ще е единственият проблем, който ще имаш с нея.

Другото е да намериш подробното инфо. Ако някой се сети друго да пише!

• Автор

По гугъла пишеше за някакви нерегистрирани библиотеки които да опитам да регистрирам с regsvr32 но не можах да го направя даде ми грещка - не я помня. Операционната няма OUTLOOK EXPRESS в нея и не може да се добави, може би е някакъв сървис...

Здравей и добре дошъл във форума! :bye:

Тая грешка нищо не ми говори. Съмнявам се, че изобщо ще говори на някого нещо. От това, което си написал и според мене тунингованата ти ОС е доста саката.

Това може да служи за поука на другите да не си теглят такива тунинговани боклуци!

Bay Kolio, единственото за което се сещам, дето може да помогне е да намериш най-подробно инфо за въпросната ОС и да разбереш какво по-точно е променял този умник Игор. Ако изобщо има такова инфо де.

Защото нещата в една ОС са толкова сложни, че нещата, които е възможно да е разбутал този гений са много, много!

Първото решение според мене е да си намериш читава ОС, защото едва ли това ще е единственият проблем, който ще имаш с нея.

Другото е да намериш подробното инфо. Ако някой се сети друго да пише!

компютъра не е мой, а човекът си има много писма отпреди коит иска да запази

Можеш и директно да минеш към Thunderbird на Mozilla :angry:

Погледни какви грешки има в Event Log-а. Може да намериш повече информация която да помогне да се реши проблема.

• Автор
Погледни какви грешки има в Event Log-а. Може да намериш повече информация която да помогне да се реши проблема.

Благодаря, прав си

Повече инфо има. В Ивент вюъра има 4

1вото Warning e The MOF file created for the Outlook service could not be loaded. The error code returned by the MOF Compiler is contained in the Record Data. Before the performance counters of this service can be collected by WMI the MOF file will need to be loaded manually. Contact the vendor of this service for additional information.

за него в хелпоа пише: Съобщение: The MOF file created for the %1!s! service could not be loaded. The error code returned by the MOF Compiler is contained in the Record Data. Before the performance counters of this service can be collected by WMI the MOF file will need to be loaded manually. Contact the vendor of this service for additional information. Обяснение

Windows does not support loading .mof files to the Windows Management Instrumentation (WMI) namespace.

2рото което е ЕРОР: Unable to read the performance counter strings of the 002 language ID. The Win32 status returned by the call is the first DWORD in Data section.

а в хелпа пише - Обяснение

All performance counter names and explain text are maintained in string tables managed by the performance counter subsystem (Perflib).

The string table for the language identified by the language ID is missing. This file might have been accidentally deleted. To correct the problem, rebuild the string tables.

For more information about Language IDs, see Help and Support.

Действие на потребителя

To rebuild the string tables, on the computer that displayed the message, at the command prompt, type Lodctr /r

The contents of the string tables are automatically rebuilt.

Изпълних тази команда не се случи нищо особено.

Някакави идеи?

За Твоя проблем нямам идея как да ти помогна,обаче и аз го закъсах с MS OUTLOOK sad.gifsad.gifsad.gif

Приятели,помагайте,че ми побеля косата!Проблемите ми са следните (защо ли и аз реших да се правя на мъж?!):

1.)до снощи си работех без проблем s Outlook expres.Писмата ми,контактите и адресите си записах в d:\documents\outlook-там са копия на всичко .От днес съм с MS OUTLOOK,който не желае да направи "import" на нищо от тази папка..... sad.gif

2.)Импортирах си архивно копие на "personal folders" на Оutlook,като съм записал без да искам повтарящи се елементи от "календар","срещи" и т.н.-как да ги премахна?

Надявам се на помощ..... sad.gif

• Автор

Аз реших моя проблем със XPLITE деинсталирах експлорера и отново инсталирах със Аутлук експрес и то си сложи някакви сървиси та тръгна и MS OUTLOOK а

За Твоя проблем нямам идея как да ти помогна,обаче и аз го закъсах с MS OUTLOOK sad.gifsad.gifsad.gif

Приятели,помагайте,че ми побеля косата!Проблемите ми са следните (защо ли и аз реших да се правя на мъж?!):

1.)до снощи си работех без проблем s Outlook expres.Писмата ми,контактите и адресите си записах в d:\documents\outlook-там са копия на всичко .От днес съм с MS OUTLOOK,който не желае да направи "import" на нищо от тази папка..... sad.gif

2.)Импортирах си архивно копие на "personal folders" на Оutlook,като съм записал без да искам повтарящи се елементи от "календар","срещи" и т.н.-как да ги премахна?

Надявам се на помощ..... sad.gif

Операционната е ХРSP3 някаква компилирана от Игор..

Такава операционна система НЯМА.Когато от Microsoft обяват официално че пускат SP3,тогава си слагайте ОС на която пише SP3.

Моят съвет е да си сложи твоят човек един обикновен WinXP SP2, и да не се занимава с глупости.Кой го знае тоя Игор каде е бъркал и на какво е дал Disable,че сега да се мъчиш като грешник ;)

Вече на няколко места писах доста за тия изцепки,на които разни самозванци слагат етикет SP3,и хората като теб си мислят че това е SP3.

Иначе за тази грешка нямам идея какво да те посъветвам,освен да си намериш един обикновен WinXP SP2.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Пак съм аз..... sad.gif Нещастен sad.gif

На горния проблем наистина това беше решението-format c:,и след това чист Windows XP SP2,без никой преди това да е пипал по него.Outlook expres вече си работи перфектно с акаунтите ми-получава си писмата и си изпраща през РОР3.

Обаче аз пак настоях да си работя (по-точно да си скубя костите от яд) angry.gif с MS Outlook 2003 и хоп-пак го закъсах-слушайте:

1.)Инсталирах си Office 2003

2.)Настроих си Outlook expres

3.)Импортирах си kontax от архивната ми папка

4.)импортирах си и старите писма

Дотук добре-РОР3 и SMTP на gmail и mail.bg работят перфектно-получавам/изпращам без никакви проблеми

След това:

1. стартирах MS Outlook

2.настроих си акаунтите

3.той си импортира сам от Outlook Expres контактната листа,писмата и папките.

4.Пуснах го да изтегли пощата-и какво се получи-при всяка проверка на пощите ми,той изтегля всички писма (не само новите,а и вече прочетените и тези,които са вече на моя компютър),и сега постоянно ми пристигат стари писма-имам поне 20 броя от всяко едно писмо!!!

Най лесно би било да махна отметката "leave a copy in server",и да изтеглям всичко получено на моя комп,но писмата ми трябват не само в къщи и искам да си ги имам и на mail-сървърите,за да ги използвам и на други места.......

Моля за помощ!Явно някъде пропускам някоя отметка..... sad.gifsad.gifsad.gif

• 1 година по-късно...

здравейте аз имам едно запитване може ли като съм с нереално ИП ,да настроя аутлука да работи и ако може някой да ми даде имената на сървъри за свързване

БЛАГОДАРЯ предварително. cool.gif

здравейте аз имам едно запитване може ли като съм с нереално ИП ,да настроя аутлука да работи и ако може някой да ми даде имената на сървъри за свързване

БЛАГОДАРЯ предварително. cool.gif

За какви настройки питаш ?

Всяка пощенска кутия трябва да си я настройваш ръчно.IP -то ти няма значение за работата на програмата.

• 3 седмици по-късно...
За какви настройки питаш ?

Всяка пощенска кутия трябва да си я настройваш ръчно.IP -то ти няма значение за работата на програмата.

мерси, имах впредвид как се прави акаунта, но го схванах cool.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.