Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Globallshare:Как да правим пари по интернет


globallshareee

Препоръчан отговор

Най-големите социални мрежови сайтове в света реализират приходи в размер на няколко милиарда долара годишно, като това дава възможност за безплатно ползване на интернет страниците им от техните потребители.

 

Целта на GlobAllShare е не само да се даде възможност за безплатно ползване на потребителите, но и за да почувстват световната общност като собствена, и по този да я оформят както сметнат за добре. Ето защо GlobAllShare гарантира статута на собствеността на всеки потребител под формата на безплатни дялове по време на етапа на предварителна организация.

 

Всеки член на GlobAllShare, който се присъединява към общността по време на етапа на предварителната организация и допринася за глобалния растеж от него, може да получи дялове GlobAllShare непрекъснато и безвъзмездно като всеки месец ще получава дивиденти от глобалната печалба пропорционално на притежаваните дялове след старта на това предприятие.

 

Като член на GlobAllShare общността може не само да получаваш месечен доход под формата на дивиденти, но и голяма сума пари, тъй като можеш да продадеш дяловете си веднага.

 

ТИ може да се регистрираш от тук: https://www.globallshare.com/
 
Веднага след като се регистрираш ще получиш повече информация в своята поща, където ти трябва да активираш акаунта си. След това си влизаш в акаунта и отстрани цъкаш на ГАС-Свят и под "ГАС-Свят Акаунт Активация" цъкаш активирай. След това ако искаш да поканиш своите приятели цъкаш отгоре на "покани". 
 
Дано съм Ви помогнал :)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

×
×
  • Добави ново...