Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте, решил съм да взема телевизор като имам нужда малко от професионално мнение. Да кажем че мога да отделя около 1000 лв, но може и повече стига да си заслужава телевизора,максимума за разстоянието което имам е 47 инча.

То за такава сума и диагонал-мисията невъзможна!

Ако можеш да отделиш още малко средства ти предлагам да обърнеш внимание на този модел:

Panasonic TX-47A650E 3D LED

До тази сума и за такъв размер мисля е най-удачния вариант.

Ако можеш да отделиш още малко средства ти предлагам да обърнеш внимание на този модел:

Значи от известно време и аз съм си набелязал този модел

въпроса ми е 

може ли да се закупът още 3 броя 3д очила и на каква цена и също потдържа ли Miracast ? 

Благодаря :)

Значи от известно време и аз съм си набелязал този модел

въпроса ми е 

може ли да се закупът още 3 броя 3д очила и на каква цена и също потдържа ли Miracast ? 

Благодаря :)

E може разбира се.Може да си  купиш отделно.Не знам точната цена и сега нямам време да проверявам какви точно, че съм на работа и след малко ставам, но този модел е с пасивно 3D и със сигурност са евтини.

• Автор

да кажем че е възможно да се отделят още средства? ако може да ми кажеш кои параметри са най-важни при един тв.. например херцове и т.н. а също така може да взема и по-малък размер :)

да кажем че е възможно да се отделят още средства? ако може да ми кажеш кои параметри са най-важни при един тв.. например херцове и т.н. а също така може да взема и по-малък размер :)

Най-важното за един телевизор е качеството на картината!Така ,или иначе за парите (които така и не разбрахме колко е тавана в крайна сметка) ще имаш възможност за телевизор с реален 100 HZ панел, което не е маловажно, най вече при бързите сцени.Това качество на картината пак е леко субективно.За едни IPS панелите са по-добри, за други VA, AMVA, AUO и т.н.т. (другия лагер) -вариантите са доста.Имат предимства и недостатъци всички типове панели и няма еднозначен отговор кой е най-добър.

Като за начало кажи таван на бюджета и размер (не каза от каква дистанция ще гледаш, но размера също е много важен).Уточни тези неща и ще дам препоръки за няколко модела (ще гледам и да са с различни типове матрици) на които да наблегнеш и след като ги видиш на място реши за себе си кой модел най ти допада....като качество на картината  най-вече.

Най-важното за един телевизор е качеството на картината!Така ,или иначе за парите (които така и не разбрахме колко е тавана в крайна сметка) ще имаш възможност за телевизор с реален 100 HZ панел, което не е маловажно, най вече при бързите сцени.Това качество на картината пак е леко субективно.За едни IPS панелите са по-добри, за други VA, AMVA, AUO и т.н.т. (другия лагер) -вариантите са доста.Имат предимства и недостатъци всички типове панели и няма еднозначен отговор кой е най-добър.

Като за начало кажи таван на бюджета и размер (не каза от каква дистанция ще гледаш, но размера също е много важен).Уточни тези неща и ще дам препоръки за няколко модела (ще гледам и да са с различни типове матрици) на които да наблегнеш и след като ги видиш на място реши за себе си кой модел най ти допада....като качество на картината  най-вече.

най-важното е на него коя картина му харесва! :)

най-важното е на него коя картина му харесва! :)

Мдааа-нали знаеш...може и да е грозно, но на мама гарджето е най-убаво :D

Малко шегичка бе-разбира се ,че най-важно е на този, който го купува да му харесва :)

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Здравейте отново,

поотложих малко купуването на телевизора, но сега отново съм се вдъхновил. Попрочетох и бях видял че препоръчвате сони w805 .. тъй като утре е черният петък на Емаг.. бих желал да ви попитам първо какво ви е мнението за Емаг, и след това има ли смисъл от 4к технология, тъй като си харесах http://www.emag.bg/televizor-led-smart-tv-3d-philips-ultra-hd-40-102-sm-40pus6809-40pus6809-12/pd/DMBSCBBBM/. Другият ми въпрос е каква е разликата между активно и пасивно 3Д? и също така да разбирам ли, че всичко над 100 херца е добре, и колкото повече херцове толкова по добре, но няма кой знае каква разлика ?

благодаря предварително 

1.Телевизор се избира след оглед и тест на място!

2.Все още няма смисъл от 4К и скоро няма да има камо ли в България!

3.За активно и пасивно 3Д има писано доста, но накратко...активното е по-доброто, защото не е презредово като пасивното!

4.За тези пари обърни внимание на този модел:

Panasonic TX42AS750 3D LED

Здравейте , не се сърдете че ползвам темата но ще може ли и на мен  да ми препоръчате телевизор 42 инча 3D Smart до 1000 лв , ще се гледа от 3 метра? Благодаря.

• Автор

супер ми изглежда тоя модел, ще ида да го видя днес в технополис. а от емаг можеш ли да ми дадеш предложение ? :)

Здравейте , не се сърдете че ползвам темата но ще може ли и на мен  да ми препоръчате телевизор 42 инча 3D Smart до 1000 лв , ще се гледа от 3 метра? Благодаря.

Предлагам Ви средния клас на посочения от мен по-горе модел (който е от високия клас), а именно Panasonic TX-42AS650 3D LED

Надявам се 69 да не са голям проблем.За тези пари е много добър избор!

супер ми изглежда тоя модел, ще ида да го видя днес в технополис. а от емаг можеш ли да ми дадеш предложение ? :)

Е ти пак си знаеш твоето.Отивай в Технополис и дерзай.Не съм гледам сайта не Емаг и не знам какви модели има там.

Дадох ти насоки и съвети-избора си е твой.Аз онлай телевизор не бих взел!Правил съм го, но след оглед на място и после го поръчваме онлайн заради промоцията ;)

Малка хитринка, която не знам дали може да върви навсякъде, но сме го правили.Може би щото в нашите Тенхота са ми сърбали попарата и ме знаят вече :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.