Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помогнете с избирането на смартфон

Featured Replies

За първи път ще си копувам смартфон.Мога да си позволя телефон до 300-320-330 лева

Та ако може да ми помогнете с избора между тези телефони които ще напиша по-доло или със някой друг...

Alcatel One Touch Idol 2

Samsung Galaxy Galaxy Core 2

Sony Xperia M2 - чух,че "Sony"-тата загрявали та ако може да кажите дали е вярно.

Ако знаете други телефони които се представят добре г/д за тези пари..пишете!

Ще копувам телефона от GLOBUL със договор уж било по-евтино

взимай sony-то и няма да съжеляваш

ако държиш на добрия звук и хубав външен вид, а даже има едно бутонче с което влизаш директно в плейиера си 

П.П.Един приятел има такъв и е много доволен

За първи път ще си копувам смартфон.Мога да си позволя телефон до 300-320-330 лева

Та ако може да ми помогнете с избора между тези телефони които ще напиша по-доло или със някой друг...

Alcatel One Touch Idol 2

Samsung Galaxy Galaxy Core 2

Sony Xperia M2 - чух,че "Sony"-тата загрявали та ако може да кажите дали е вярно.

Ако знаете други телефони които се представят добре г/д за тези пари..пишете!

Ще копувам телефона от GLOBUL със договор уж било по-евтино

Първо: не се подвеждай по приказките на мобилните оператори. Никога по никакъв начин няма да ти излезе по-евтино. Купи си хенди без обвързване, а после избора ти на тарифен план ще си го направиш лично ти. Относно показаните от теб по-горе предложения аз лично бих ги игнорирал. Андроид смартфон за тези пари качествен трудно ще намериш. Моето предложение е:

huawei ascend g630 - отличен телефон точно на ръба на бюджета с безплатна доставка.(329.99лв.)

nokia 630 lumia - страхотен телефон за парите си. Стабилна ОС с подходящ за нея хардуеър с вече доста богат магазин. (239.99). Отново с безплатна доставка. Останалите 90лв. можеш да похарчиш както намериш за добре.

Поздрави!

Редактирано от ДЖИНГИБИ (преглед на промените)

Първо: не се подвеждай по приказките на мобилните оператори. Никога по никакъв начин няма да ти излезе по-евтино. Купи си хенди без обвързване, а после избора ти на тарифен план ще си го направиш лично ти. Относно показаните от теб по-горе предложения аз лично бих ги игнорирал. Андроид смартфон за тези пари качествен трудно ще намериш. Моето предложение е:

huawei ascend g630 - отличен телефон точно на ръба на бюджета с безплатна доставка.(329.99лв.)

nokia 630 lumia - страхотен телефон за парите си. Стабилна ОС с подходящ за нея хардуеър с вече доста богат магазин. (239.99). Отново с безплатна доставка. Останалите 90лв. можеш да похарчиш както намериш за добре.

Поздрави!

Аз притежавам 625 и съм повече от доволен

Досега само един път е забивал

Изчакай с договора-по Коледа ще има по хубави оферти :)

Изчакай с договора-по Коледа ще има по хубави оферти :)

Аз моя телефон си го взех на коледа точно със -90% отстъпка :)

Не ми помогнахте особено :D

отиваш в някой магазин, харесваш си телефон и взимаш

а може да попиташ и чичко гугъл за ревюта на този модел телефон който си си харесал

• 2 седмици по-късно...

Аз съм с Alcatel One Touch Idol 2 и за тези пари смея да твърдя, че си струва да се вземе. Приятен и елегантен външен вид със сравнително добри характеристики и дисплей.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.