Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с WYSIWYG Web Builder

Featured Replies

Ползвам, тази програма WYSIWYG Web Builder и реших в сайта си да сложа падащо меню. До тук добре. Следкато го направих и го сложих, взех да си качвам всичики картинки и индекси, но менюто ми го нямаше. Нещо не ще да излиза. Пробвах с доста версии и все така не ще да излиза. Та въпроса ми е как да направя да излиза. sad.gif Ако някой знай и е работел с някой от версиите на WYSIWYG Web Builder да казва. :rolleyes:

Ползвам, тази програма WYSIWYG Web Builder и реших в сайта си да сложа падащо меню. До тук добре. Следкато го направих и го сложих, взех да си качвам всичики картинки и индекси, но менюто ми го нямаше. Нещо не ще да излиза. Пробвах с доста версии и все така не ще да излиза. Та въпроса ми е как да направя да излиза. sad.gif Ако някой знай и е работел с някой от версиите на WYSIWYG Web Builder да казва. :rolleyes:

а пробвала ли си с dreamweaver?

Какво означава "не ще да излиза" ? На мястото му върху страницата нищо ли няма ?

и от коя си по-доволна?

С WYSIWYG Web Builder по- лесно ли е?

Лесно ли се работи с нея?

cool.gif

• Автор
и от коя си по-доволна?

С WYSIWYG Web Builder по- лесно ли е?

Лесно ли се работи с нея?

cool.gif

Да лесно се работи, даже много лесно и стават много хубави сайтове. А новата версия, което излизе е наистина добра.

Какво означава "не ще да излиза" ? На мястото му върху страницата нищо ли няма ?

Не има си всичико, което трябва да има самоче менюто го няма. Сложила съм падащо меню, хоризонтално да пада, само дето то нещо отсъства.

• 2 месеца по-късно...
  • Автор

Почнах да правя на сестра ми един сайт и реших да сложа бутони, но те нещо не щат да изляз. Проблема е следния на място което трябва да са има само един "Х" и нищо повече. А пробвах какво ли не. Ако някой знае къде може да е проблема да пише sad.gif

Какви бутони?

Картинка?

Аз преди доста време съм работил с тази програма наистина е добра, нямах никакви проблеми.

Ако е каритнка като запазиш в *.html формат отвори с текстов редактор хтмл-а и виж пътя на картинката (ако бутона е такъв), ако е от твоя компютър например X:/button.png само ти ще си го виждаш та ако е така го качи на хостинга и вместо пътя от пц-то ти сложи линка към картината примерно kaldata.com/button.png

• Автор

Да програмата е добра за малки сайтчета. Благодаря за помоща, но проблема бил в мене :)

• 11 месеца по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.