Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Windows 7 Ultimate

Featured Replies

Здравейте! Преди 3-4 дена си преинсталирах windowsa, защото бях на 64-битова с-ма. Сега съм с 32-битова с-ма, но имам проблем. Ужасно много ми лаги лаптопа, едвам, едвам влизам в google... Когато влизам в "Моят Компютър" едвам отваря папката... Моля ви, кажете какво да направя, за да оправя този проблем..

Какъв е лаптопа ? Инсталирахте ли драйвери ? Каква беше целта на сложите 32 битов ?

• Автор

Какъв е лаптопа ? Инсталирахте ли драйвери ? Каква беше целта на сложите 32 битов ?

Acer Aspire 5742Z. Ами всъщност не съм го преинсталирал аз, а един човек.. Той ми каза, че лаптопа нямал драйвери.. А аз не знам кои драйвери да инсталирам...

Здравей когато си копувал лаптопа във чантата трябва да има един диск със драйвери потърси или дай снимка от AIDA да видим какви са компонентите   :)

Редактирано от ™TҢﻍWáŁЌĩŃĜÐÈÃЙ (преглед на промените)

Acer Aspire 5742Z. Ами всъщност не съм го преинсталирал аз, а един човек.. Той ми каза, че лаптопа нямал драйвери.. А аз не знам кои драйвери да инсталирам...

Всички драйвъри които липсват!!!Проверявате в DEVICE MENAGER

5241.Device-Manager.png

Драйвърирв които липсват са обозначени с жълто :

identify-unknown-device-in-device-manage

Липсващите драйвъри теглите от сайта на Acer :http://www.acer.bg/ac/bg/BG/content/drivers

За драйверите си има официален сайт, в който пишеш модела Aspire 5742Z и посочваш за каква операционна система и колко битова са. Излизат всички налични. Ето линк:

http://www.acer.bg/ac/bg/BG/content/drivers

Не си носи лаптопа повече при тоя човек. Изтегли си драйверите от официалния сайт на производителя и ги инсталирай.

Редактирано от ComerciaL (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.