Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със свързване

Featured Replies

Здравейте онзи ден си купих Lg42lb670v и искам да го свържа с лаптопа ми Toshiba L300 и 2те устройства са свързани в една съща безжична мрежа качил съм на лаптопа смартшаре шернал съм папката която искам да виждам изключил съм фаирфола. Като задам да телевизора сдвоени устройства- компютър ми казва че няма засечени устройства. Къде бъркам??

Мисля че всичко е така или се бъркам

post-311294-0-85434900-1418638201_thumb.

Освен посочените по-горе моменти, трябва да са разрешени и стартирани услугите Server и UPnP Device Host

А защитната стена не трябва да се спира!

Виж и тук

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

• Автор

Благодаря! за сега се оправих с една програмка Mezzmo и всичко заработи без никакви настройки.

А да искам и още нещо да питам тъй като телевизора беше комплект със саунд бар LG NB300 свързан е с блутут ама искам хем и от тв-то да чувам звука хем от саунд бара нещо немога да го направя явно не може. А тв-то има звук 2.1 и мисля че ще е още по добре ако свирят и те ама нещо не става освен докато не го свържа с оптични кабел което още не съм пробвал. И друг ония ден ходих да сменявам саунд бара защото пращеше, ама дори и сменения пращи още не съм го пробвал ама идва от цифровата телевизия на филмите няма ядове къде да търся проблема?

• Автор

Здравейте отново проблем с тв-то сега като пусна филма гледам 10-15мин след което ми тв-то изписва "недостатъчно памет, приложението е затворено" и директно ме дискънетва от сървъра от къде идва проблема от интернета или от софтура на тв-то. С по-малките филми до 3-4гб няма проблеми ама с 9-10гб филми ми дава тая грешка

• 2 седмици по-късно...

Здравейте отново проблем с тв-то сега като пусна филма гледам 10-15мин след което ми тв-то изписва "недостатъчно памет, приложението е затворено" и директно ме дискънетва от сървъра от къде идва проблема от интернета или от софтура на тв-то. С по-малките филми до 3-4гб няма проблеми ама с 9-10гб филми ми дава тая грешка

Здравейте и от мен. Горепосочения проблем го имам и аз. Наложи се да върна телевизора на фабрични настройки и да не инсталирам никакви други приложения с идеята, че ще "освободя" някаква памет. Днес пак при пускане на 3Д филмче ми изписа, че няма памет и затвори СМАРТШАРЕ-то. Гледам през етернеткабел и рутер с приложението Serviio от настолен компютър. Телевизора ми е LG32LB650V. Ако някой е решил въпросния досаден проблем нека сподели. Благодаря предварително.

• Автор

Здравейте и от мен. Горепосочения проблем го имам и аз. Наложи се да върна телевизора на фабрични настройки и да не инсталирам никакви други приложения с идеята, че ще "освободя" някаква памет. Днес пак при пускане на 3Д филмче ми изписа, че няма памет и затвори СМАРТШАРЕ-то. Гледам през етернеткабел и рутер с приложението Serviio от настолен компютър. Телевизора ми е LG32LB650V. Ако някой е решил въпросния досаден проблем нека сподели. Благодаря предварително.

Няма и при мен е още така чакам някой да каже обаче явно никой още не е запознат. Иначе ако искаш ми погледни темата в дата форума "проблем при свързване" там има малко повече обяснение  http://forums.data.bg/index.php?showtopic=2180971&st=0&gopid=16025331&#entry16025331

Айде момчета - вижте горните два поста и някой ако има идея да сподели. Ще сме благодарни. Весели празници.

Колега - направих запитване и ми отговориха от LG. Ето и отговора:

Благодарим Ви, че се свързахте с нашия Център за обслужване на клиенти!
Телевизорът разполага с ограничена памет, много по-малка в сравнение с тази на компютъра. 3D филмите са с доста голям обем и вероятно поради това възниква описаният от Вас проблем. За съжаление не можем да Ви предложим друго решение, освен връщане на фабрични настройки.
Възможно е да става въпрос и за софтуерен проблем. Моля, проверете в менюто на телевизора коя е софтуерната версия, с която разполага в момента, за да препратим случая към второ ниво за проверка.

Моля, помогнете за повишаване качеството на обслужване, като оцените нашата работа на основа писмото-отговор, което получихте!
В случай че според Вас получената информация не е била пълна, моля, изпратете запитването си отново!
Ако имате въпроси относно нашите уреди и услуги, моля, обърнете се с доверие към нашия Център за обслужване на клиенти на тел.: 070015454 (Пон., Вт., Ср, Четв., Пет. 8.00-18.00).

С уважение и пожелания за весели празници,

LG Electronics
Център за обслужване на клиенти
070015454

• Автор

Добре щом на тв-то не му стига памет защо като кача филм на флашката 20-30гб  няма проблеми, а само с медия сървъра ми го прави, *бати идиотите. За пореден път съжалявам че не си купих Сони, беше много по фунционален от ЛГ-то нищо че беше модел 2009. Иначе колега ако си прочел темата ми в дата форума, там пича дето ми съдействаше за настройките на медия сървъра каза че няма проблеми с големите филми.

Редактирано от Mad_Bastard (преглед на промените)

Самсунг със същите екстри пак би ти свършил работата LG не ги бива в разработването на плазми много чега в форумите оплаквания от тях нашите плазми са самсунг и нео и двете марки си заслужават като качество и цена

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.