Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем с windows 8.1

Featured Replies

Здравейте и извинявайте ако темата не е за този раздел. Та преди няколко дни си взех нов таблет и днеска докато стоях във facebook нещо започна да ми бъгва и реших да го изключа и после да го включа. Щом натиснах shut down и започна да се ъпдейтва не се учудих понеже в настройките бях сложил да се самообновява и откогато се зареди до сега ми изписва следното: working on updates 100% comlete Don't turn off your computer. Ще съм много благодарен ако някой ми каже какво трябва да направя! 

Трябвало е да изключиш самообновяването. Поради пиратско копие на Уиндоуса(предполагам не са ти дали инсталационен диск при закупуване на таблета) , поради лоши или ненужни ъпдейти и поради ред други знайни и незнайни причини. Според се ъпдейтва само антивирусна програма , казано по друг начин всички други ьпдейти на каквато и да било програма се изключват.

http://community.acer.com/t5/Notebooks-Netbooks/Aspire-E-15-stalled-quot-Working-on-Updates-100-Complete-Don-t/m-p/328006

http://pcsupport.about.com/od/findbysymptom/a/windows-update-frozen.htm - две теми в които можеш да видиш част от отговорите по твоя въпрос.

Трябвало е да изключиш самообновяването. Поради пиратско копие на Уиндоуса(предполагам не са ти дали инсталационен диск при закупуване на таблета) , поради лоши или ненужни ъпдейти и поради ред други знайни и незнайни причини. Според се ъпдейтва само антивирусна програма , казано по друг начин всички други ьпдейти на каквато и да било програма се изключват.

http://community.acer.com/t5/Notebooks-Netbooks/Aspire-E-15-stalled-quot-Working-on-Updates-100-Complete-Don-t/m-p/328006

http://pcsupport.about.com/od/findbysymptom/a/windows-update-frozen.htm - две теми в които можеш да видиш част от отговорите по твоя въпрос.

Какъв диск за таблет? Защо не четете преди да пишете?

Какъв диск за таблет? Защо не четете преди да пишете?

Извинявам се за диска.

• Автор

Еми за съжаление няма клавиатура понеже е таблет има ли някой друг начин?

Аз нямам таблет и не съм работил до сега с такова устройство , но това с диска беше чисто недоглеждане от моя страна.Това което ти изписва , го пишеш в Google или в търсачката която използваш и търсиш по темите , които се покажат. Това е нещото ,  което мога да ти дам като съвет. Ако ти се наложи да го даваш на сервиз за следващия път да знаеш , че ъпдейтите на операционната система се изключват. Надявам се някой колега или висшестоящ с повече опит от мен , да ти помогне по-качествено.

Редактирано от keba (преглед на промените)

Някоя идея   :shy11:

Колко време показва надписа? Как е батерията? Ако е с малко заряд включете зарядното. И изчакайте поне час, случва се ъпдейти да се инсталират бавно.

И за всеки случай: за таблет ли говорим или за компютър?

• Автор

Надписа се показва от часове батерията не знам колко само надписа Working on updates100% complete Don't turn off your computer. За таблет става въпрос

Надписа се показва от часове батерията не знам колко само надписа Working on updates100% complete Don't turn off your computer. За таблет става въпрос

Ако се наложи да го дам.на техник колко ще струва

Според мен ще се управи според мен не е лошо да се обновява ако не тръгне таблета което е най вероятно един рестарт от копчето включвате го и би трябвало да си работи.Не мисля , че имаме проблем врменно е забил.

• Автор

Gangosa много ти благодаря всичко най-хубаво оправи се и пак благодаря

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.