Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need For Speed Carbon

Featured Replies

Еми има го и това ама ще чакаш цели 2-а месеца. На мене ми е много! ;)

И аз мисля да изчакам малко и като излезе цялата версия, чак тогава да я играя.Както са казали старите хора "трай бабо за хубост" :down:.
  • Отговори 945
  • Прегледи 239,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Еми има го и това ама ще чакаш цели 2-а месеца. На мене ми е много! ;)

Toчно тва е много са..и за тва се чуда как ще издържа

Еми сега гледах филмче, отразяващо автоскулптурата.

По-горе в темата имаше дискусия - да, ще има да си избираш различни спойлери и др. и да си ги оразмеряваш. Ще може да си бараш и винилите - да ги оразмеряваш, движиш и т.н.

Има подобрение и в избора на цвят.

П.П. Музиката наистина е техно!!! Публикувано изображение Поне на менютата... :down:;)

Редактирано от GFreeman (преглед на промените)

Мерси ся го тегля Олее майко тва е много яко ...Тая игра е супер яка

Малееее!!! :camera2::camera2::cheers: Това със сигурност ще е най-добрия неед фор спеед до сега.Новото филмче показва много добре тунинга и някой от колите.Това да можеш като на ъндърграунд 2-ката да избираш частите и отделно всяка една да можеш да си скулптираш както си искаш е много добра идея и да си местиш лепенките по колата,да им променяш размера...просто нямам думи.Перфектно е.Дано в демото да има тунинг. :beer11::yanim::beer: П.П.сигурно ли е че демото излиза на 3-ти септември??? П.П.2 GFreeman,много ти благодаря за това което написа!Нацяло бях забравил nfsplanet.com преди на около час проверявах дали има нещо ново но сега не знам какво ми става...нацяло бях забравил!

Малееее!!! :camera2::camera2::cheers: Това със сигурност ще е най-добрия неед фор спеед до сега.Новото филмче показва много добре тунинга и някой от колите.Това да можеш като на ъндърграунд 2-ката да избираш частите и отделно всяка една да можеш да си скулптираш както си искаш е много добра идея и да си местиш лепенките по колата,да им променяш размера...просто нямам думи.Перфектно е.Дано в демото да има тунинг. :yanim::beer::help:

П.П.сигурно ли е че демото излиза на 3-ти септември???

П.П.2 GFreeman,много ти благодаря за това което написа!Нацяло бях забравил nfsplanet.com преди на около час проверявах дали има нещо ново но сега не знам какво ми става...нацяло бях забравил!

Ами уж официално, но не съм 100% сигурен. На официалния сайт нищо не пише за демото още.

The Games Convention in Leipzig, Germany has started and EA put up some stations where you can play a demo of Need for Speed Carbon.

Our community-member crazyleg2006 was there and according to the local EA reps the demo of the game will be released on September 3rd. It will be the same demo as the one at the Games Convention, only with a few improvements..

Ако е вярно, още в края на другата седмица може би ще го качат по торентите! :P Аз не мога да чакам, пък и искам да видя приблизително как ще ми върви. :wors::beer11:

Като гледам филмчетата и демотата тази игра ще е трудна като гледам много трудно се изпреварва

Определено, а и като в Need for Speed Most Wanted няма да има ниво на трудност. :hush: А за разлика от Most Wated ще можеш да си правиш толкова много неща по колата, че да ти се завие свят.От малко не6то като предна и задна проня, до наместване на позицията на винила за да бъде всичко перфектно, да се надяваме както ще е и самата игра. Публикувано изображение

Наистина може да е трудна, но истинските фенове трябва да я изиграят докрай Публикувано изображение

Наистина може да е трудна, но истинските фенове трябва да я изиграят докрай Публикувано изображение

Естествено няма ся да я чакаме толко време накрая някво състезание не можем да минем и да я остаим :bye1: ...все пак ако почваШ да я играеш ще трябва да играеш до край :)

Задължително!Аз и демото (докато излезе цялата),ще го играя всеки ден, пък какво остава за цялата игра.Направо ако не е това демо ще се побъркам от чакане.На мен ми се струва че ще е по-добре за производителите да пуснат по-рано играта,щото от чакане може да се отегчат и да оставят играта.Също е идея и да почнат да я разпространяват като халф лайфа на епизоди, с всеки един да подобряват по малко играта и да излизат по 2-3 пъти в годината.Примерно това да беше Need for speed carbon:ep1, а към коледа да пуснат и ep2... :bye1::):wow: Еееех, размечтах се и аз.А бе дано да са направили играта толкова добре колкото изглежда, а пък за по нататъка незнам... Публикувано изображение

мда може ,но хубавото на Неед Фор Спийд е че всяка година излиза не се налага да чакаме много Публикувано изображение

Наистина и ще е трудничка, ама и ще е много забавна.Мен в нея най много ми харесва разнообразния тунинг, да мога аз да определям как да изглежда колата ми.Това май в нито една игра досега не е правено.

Та кой ми сложи тоя подпис.

аз не съм прочел правилата на форума

:wors:Подписа ми беше по-малък от това което пише в правилата, а и се пише слято "несъм".А заиграта сега видях от една снимка и реалнистиката ще е добра.

Редактирано от Mitsubishi (преглед на промените)

Според мен играта вече е готова, но производителите пускат малко по малко инфота и снимки за да зарибят още повече феновете, за да може да има повече продажби през ноември, един месец преди коледа.Не мислите ли че е така.Скрийновете и филмчетата много добре показват играта, тунинга и самия геймплей.Нали?

Според мен играта вече е готова, но производителите пускат малко по малко инфота и снимки за да зарибят още повече феновете, за да може да има повече продажби през ноември, един месец преди коледа.Не мислите ли че е така.Скрийновете и филмчетата много добре показват играта, тунинга и самия геймплей.Нали?

Ся като каза и като се замисля май наистина е така тя играта 100% е готова щом има такива клипчета със състезания...пък може ся създателите да превъртат играта да видат дали няма някво невъзможно състезание Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

И това е вазможно.Дано поне на демото да можеш да си правиш тунинг щото иначе ще е много зле Публикувано изображение Поне да имаме с какво да се занимаваме докато излезе играта Публикувано изображение Ако това от последното филмче с аутоскулпта е демодо ще е супер има 10-тина 15 коли и много добър тунинг :lol6: Дано!

П.П.За колко време се преварта една игра???Не вярвам да е за 2 месеца :lol6:

Редактирано от dilian (преглед на промените)

5 дена макс Публикувано изображение

Съгласен съм с теб.Но Most wanted незнам що все още не съм я врътнал, явно щото вече ми е омръзнала,една такава скучна беше.Карбона въобще няма да е така, сигурен съм.

П.П. Сега чак забелязах едно неприятмо нещо.Май наистина няма неони Публикувано изображение , в нито едно филмче до сега не се вижда да има...

Редактирано от dilian (преглед на промените)

П.П. Сега чак забелязах едно неприятмо нещо.Май наистина няма неони Публикувано изображение , в нито едно филмче до сега не се вижда да има...

А вместо тях си ги има сенките от MW 1:1 и по същия начин са бъгави и като караш наполовина на тротоара например и сянката потъва под тротоара...

Това подсказва, че енджинът не е много променен от MW... Публикувано изображение

И все пак това не пречи да си бъде здрава игричката. :)

Това подсказва, че енджинът не е много променен от MW... Публикувано изображение

И все пак това не пречи да си бъде здрава игричката. :)

Това ще се компенсира от добрия тунинг надявам се...

А за неон-а може да ти го дава от някой като Уникална част. :)

Дано.Тоя пък отде се взе???Едно мнение написал и то да ни даде линк за карбона Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение Тоя нещо не е в ред.Ако има линк ние първи в форума бихме разбрали:yanim:

За няколко дена няма да пиша :hush: Ще ходя в бургас, така че пишете,не изоставятйе темата заради мене Публикувано изображение Шегичка Публикувано изображение Пишете много, да има какво да чета като се върна и да се надявам че ще е интересно,пък току виш били впечатления от демото,все пак излиза след 6 дена.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.