Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със Crossfire режим и лан карта

Featured Replies

Здравейте, имам проблем със дъното ( или поне аз така си мисля) То е модел Asrock Z97 Pro4, на него имам две карти във Кросфайър, за интернет ползвам вградената лан карта на дъното, защото видео картите закриват другите слотове освен един PCIe x1, понеже вчера имаше проблем със интернет доставчика и на комшии изгоряха лан картите реших да сложа една за да не изгоря със дъно, закупих карта на PCIe слот малкият и я монтирах, след това при пускане забелязах че и двете видео карти работят, а когато са във режим работи само едната а другата чака да се натовари системата, когато пуснах амд драйвърите ми изписа че няма кросфайър режим, даже я нямаше и опцията, помислих че е от драивърите и ги смених, смених и крос кабела но въпреки това не тръгна. След което се сетих че съм монтирал нова лан карта и я махнах, след махането и режима тръгва автоматично във кроссфайър, сложа ли я отново спира.... На какво може да се дължи това? Имам предвид сложа ли лан картата на PCIe x1 видео картите не работят във Крос, махна ли лан картата тръгват. Махнах саунд картата и сложих обикновена лан карта на PCI слот и няма проблем.

Най-добре си вземи един рутер или switch за 10-15 лева (колкото 1 лан карта).Така няма опастност да ти изгори вградения лан на дъното при токов удър или тем подобни.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.