Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение за обучителен център предлагащ курсове

Препоръчан отговор

Здравейте,

Мисля, че темата е в точния раздел, ако не е, нека модераторите да я преместят където според тях е правилно.

Имам запитване към тези от Вас които са карали курсове и имат опит с обучителните центрове.

Първо искам да Ви споделя, че от доста време наблюдавам един сайт предлагащ онлайн обучение, но така и не успявам да набарам ревюта и мнения за него...

Въпросния сайт е аула.бг на латиница, та там има различни курсове, аз като цяло съм хвърлил око на курсовете за адобските продукти и фаст уеб.

Цената за курса не е висока, прегледах демото - уроците са на ниво, нещата са изпипани, дават сертификати(не знам до колко са валидни).

Човека който седи зад цялата тая работа е Иван Цукев който държи и доста сайтове за надомна работа - пари от интернет и такива скам историики, точно заради това до сега не съм го записал.

Цените за курсовете поне според мен са добри.

Дайте някакви мнения, какво мислите?

П.С.: Някой от Вас, запознат ли е дали сега е възможно да се запише програмата аз мога повече? Знаете ли как става и какво трябва да се направи?

Ще бъда благодарен за всяко включване!

Peace!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Сертификати и нечия баба може да напечати вече. Валидност, ха! Човек който се занимава да лови шарани да му кликат през реферали и да му плаща някой за уроци. 

Виж сега. Мнението ми е, че се опитваш да му направиш реклама. Нищо лично.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ти или не можеш да четеш или не искаш! или си от 3тия тип който не е за публичен показ.

Първо изобщо не ме интересува този ТИП който е собственика на сайта, а лекторите които правят уроците...

Второ имам да рекламирам МНОГО по стойностни неща отколкото него

Не питам за лично мнение за това какво правя, А ЗА МНЕНИЕ ЗА САЙТА АУЛА-БГ!

Ако си пробвал или искаш да помогнеш с адекватно мнение - давай! Ако не можеш, по-добре мълчи! - така е по-малка излагацията!

И не ми е ясно КЪДЕ видя мой реферален ЛИНК?

Защото и аз НЕнавиждам рефералните пирамидни СХЕМИ колкото всички с целия си акъл!

Редактирано от SLiTE (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Твърде лично приемаш нещата. Предполагам се сещаш, че с въпросния измамник не биха се свързали свестни хора да му водят курсове от негово име. Не съм казвал, че ти се занимаваш с рефералите а той, освен ако не сте едно и също лице?! Това че няма отзиви в интернет, означава само едно, няма клиенти. Ти явно се опитваш да го популяризираш, пишейки за него тук. Има повече от достатъчно известни учебни центрове, които предлагат такива курсове и за които отзиви в мрежата има повече от достатъчно. Защо не си се насочил към техните предложения? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Точно за това е темата бе пич, ако според теб този център не е ок - дай предложение за друг в който има такъв курс....

Защо тръгваш с рогата напред не мога да те разбера.

Веднага мога да ти докажа, че не съм това лице и ако прочетеш внимателно първия ми пост ще видиш че не целя реклама, защото дори няма линк към неговия сайт, за да му вдигам SEO рейтинга.

Имам много по-стойностни неща които нямат нужда от реклама във форум.

Аз НЕ ползвам форума за реклама, а само за мнения на хора които са в подобни среди.

Щом знаеш по-стойностни центрове за обучение с тежест на сертификатите - моля дай линк - ще съм Благодарен!

+това споменах по-горе че пиша за този сайт защото ми е направил добро впечатление и е пипнат, не знам дали си го прочел.

Нещата там изглеждат добре, просто търся някой дали е имал вземане даване със сайта и лекторите в него, дали е или не е доволен.

Може да прозвучи грубо, но на 70% от центровете за обучение сайтовете им са копирани, та копирани, та зле и кофти и без информация...

Редактирано от SLiTE (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...

Здравейте,

Мисля, че темата е в точния раздел, ако не е, нека модераторите да я преместят където според тях е правилно.

Имам запитване към тези от Вас които са карали курсове и имат опит с обучителните центрове.

Първо искам да Ви споделя, че от доста време наблюдавам един сайт предлагащ онлайн обучение, но така и не успявам да набарам ревюта и мнения за него...

Въпросния сайт е аула.бг на латиница, та там има различни курсове, аз като цяло съм хвърлил око на курсовете за адобските продукти и фаст уеб.

Цената за курса не е висока, прегледах демото - уроците са на ниво, нещата са изпипани, дават сертификати(не знам до колко са валидни).

Човека който седи зад цялата тая работа е Иван Цукев който държи и доста сайтове за надомна работа - пари от интернет и такива скам историики, точно заради това до сега не съм го записал.

Цените за курсовете поне според мен са добри.

Дайте някакви мнения, какво мислите?

П.С.: Някой от Вас, запознат ли е дали сега е възможно да се запише програмата аз мога повече? Знаете ли как става и какво трябва да се направи?

Ще бъда благодарен за всяко включване!

Peace!

Провери в ТЕЛЕРИК.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 10 месеца по-късно...

Здравей :) Аз съм от Aula.bg. Отговарям на темата, понеже излиза на едно от първите места в Google при определени ключови думи и исках да разясня накои неща.

Цитат

Можеш да погледнеш нередактираните и нецензурираните мнения на потребителите ни в техните профили. Те също така се показват и на главната страница.

Цитат

Всъщност в блога "Пари от Интернет" става въпрос за това как да си направиш блог и как да му направиш маркетинг. Няма нищо скам в това. (Сайтът отдавна го няма, но може да се намери в Интернет архива)

Цитат

Сертификати и нечия баба може да напечати вече. Валидност, ха! Човек който се занимава да лови шарани да му кликат през реферали и да му плаща някой за уроци. 

Сертификатите на Aula.bg се регистрират в Министерство на образованието и науката. В допълнение същите са преведени на английски език от EuroPass -   https://europass.cedefop.europa.eu/en/home и са валидни за цяла Европа.

Редактирано от Веселин от Аула (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 години по-късно...

Не записвайте курс по Графичен дизайн в Нет Ит. Преподавателят е пълен простак, с базови знания. Сексуални намеци, губене на време, за него всичко около нас му напомня за "сексуалното начало." Не научих нищо, което не мога да науча в youtube за 30 мин. Когато се опитах да се откажа в самото начало ми отговориха, че няма как да ми върнат парите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 4 месеца по-късно...

Уважаеми господа,

Преди всичко, ние, пловдивчани, сме радостни и доволни, че вече и в нашия град, Вашият лицензиран учебен център се установи трайно.
Лично аз посещавам курса по интериорен дизайн, завърших успешно първия семестър и мисля така да завърша курса и взема диплома.
Курсът надмина очакванията ми. Научихме се да правим чертежи, разгъвки и планове, запознахме се със световните тенденции в архитектурния и вътрешен дизайн и творбите на най-известните дизайнери. Преподавателката ни Виктория Каравасилева е млада, но изключително компетентна, следвала е дизайн и в България и в чужбина, има подход и умее да насърчава. Бих искала да запиша и друг курс по дизайн в Нет Ит, за да продължа да с усъвършенствам и развивам.
С поздрав: Надя Тютюнджиева 
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...