Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с abv.bg

Featured Replies

Здравейте,
знам , че първоначално ще бъда силно критикуван  , но на всеки от Вас би могло да се случи.
Поради поставен и забравен aлтернативен мейл , ми подмениха паролата на електронната поща и от там , рождена дата и всякаква информация , която може да послужи за възстановяване . От нет инфо , твърдят , че въпреки , че имената ми съвпадат , знам си предходната парола , таен отговор и таен въпрос , това не е достатъчна идентификация , тъй като по тяхна информация въведената дата на раждане при регистрация не отговаряла на реалната ,за което не съм сигурен , но така твърдят и за тази дата признавам , че е възможно.
Моля за съвети , какво бих могъл да направя , четох общите условия няколко пъти не успях да видя пролука , освен  , че според закона за личните данни "дата на раждане" не е лична информация и от там би трябвало да няма проблем да ми дадат поне дата на раждане и ако не е подменян тайният отговор или въпрос да си възстановя пощата.
Изкл. много се нуждая от тази поща

Здравейте,

знам , че първоначално ще бъда силно критикуван  , но на всеки от Вас би могло да се случи.

Поради поставен и забравен aлтернативен мейл , ми подмениха паролата на електронната поща и от там , рождена дата и всякаква информация , която може да послужи за възстановяване . От нет инфо , твърдят , че въпреки , че имената ми съвпадат , знам си предходната парола , таен отговор и таен въпрос , това не е достатъчна идентификация , тъй като по тяхна информация въведената дата на раждане при регистрация не отговаряла на реалната ,за което не съм сигурен , но така твърдят и за тази дата признавам , че е възможно.

Моля за съвети , какво бих могъл да направя , четох общите условия няколко пъти не успях да видя пролука , освен  , че според закона за личните данни "дата на раждане" не е лична информация и от там би трябвало да няма проблем да ми дадат поне дата на раждане и ако не е подменян тайният отговор или въпрос да си възстановя пощата.

Изкл. много се нуждая от тази поща

Щом те не могат да ви помогнат как очаквате ние да го направим?

• Автор

Очаквам някой програмист или човек , който е работил в такава фирма да каже каква е практиката , какво имат право , какво нямат. Някой , който е имал такъв проблем как го е решил . Да речем , към какви институции мога да се обърна .
Принципно става ясно , че не криптират паролите ,щом имат достъп до тях , на какъв принцип работят и т.н.
В общите условия пише , че ip адреса също е вид идентификация , и органи на реда имат право да изискват информация , ще чета според закона как се удостоверява самоличност, няма как да няма начин , ако извърша престъпление , чрез тази поща и без рождена дата ще установят , че съм аз и ще ме подведат под отговорност , следователно и обратното важи , бих могъл да докажа собственост и по други варианти , не както твърдят , че само въведената дата е идентификатор.

Редактирано от zeziok (преглед на промените)

Очаквам някой програмист или човек , който е работил в такава фирма да каже каква е практиката , какво имат право , какво нямат. Някой , който е имал такъв проблем как го е решил . Да речем , към какви институции мога да се обърна .

Принципно става ясно , че не криптират паролите ,щом имат достъп до тях , на какъв принцип работят и т.н.

Това е частна фирма, така че трябва да се обърнете към поддръжката й. И не е задължително паролите да са некриптирани, просто се сравняват хешираните стрингове. И не мисля че можете да направите много щом не можете да предоставите данните, които те искат

• Автор

Прав сте наистина , единият вариант е да проявят съчувствие , все пак от много факти става , ясно , че е моя .
Хиляди молитви и много досаждане , както и четене на закони , възможно е да няма друг  и с удостоверение за идентичност на имената и малко блъф в офиса да се получи, нямам идея .

Прав сте наистина , единият вариант е да проявят съчувствие , все пак от много факти става , ясно , че е моя .

Хиляди молитви и много досаждане , както и четене на закони , възможно е да няма друг  и с удостоверение за идентичност на имената и малко блъф в офиса да се получи, нямам идея .

Съмнявам се вашия подход да даде резултат, не забравяйте че те всеки ден се сблъскват с подобни случаи

А и за abv.bg май е често явление компрометирането на профили - мое наблюдение на жалвания в мрежата.

• Автор

Така и така се е случило , но за мен защитата им е на много ниско ниво.
Много е разочароващо , малко с малко можеха да са по учтиви , но е тяхно решение .
В такова ежедневие живеем , че не трябва да подценяваме нищо , такава малка грешка ми струва толкова много .
Всичко е станало с глупостта да оставя алтернативна поща , която е с много елементарна парола , а и много приятели я знаеха , просто съм забравил , а и не съм очаквал . След като са ми сменили паролата на основната поща , от там фейсбук , като първоначално ми бяха махнали телефона , но в последствие изтрили хронологията на лог-ване и върнали телефона и си възстанових паролата , но olx акаунт и още една поща служебна вързана пък с алтернативен мейл основната поща и така . След което добавили по една нула преди .bg (@00abv.bg) . От abv.bg съжаляваме , дата на раждане не съвпада , дори преди подменянето , това , че си знам тайният отговор , въпрос , предходната парола и името съвпада нищо не е ... Сигурен съм , че с пари и подходящ човек ще стане .... но не е това начина ...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.