Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

БД за клиентски сметки в банка

Featured Replies

Здравейте, имам малък проблем с БД - нищо не разбирам! Поставиха ми една задача, но и идея си нямам как и какво да направя. Ако може някой да ми помогне и да ми обясни ще съм супер благодарен! :) Долу-горе знам, как се правят заявки, връзки и таблици, но с организацията хич ме няма! 

Разработете база от данни за клиентските сметки в банка като се поддържат 2 вида клиенти: физически и юридически лица, както и няколко вида сметки: депозитна, разплащателна, текуща, картова.

Справки:

Да се следят операциите (разход, приход)с цел да се правят извлечение на сметките за определен период конкретно за даден клиент. Да може да се извлича информация за даден клиент: колко сметки има, дата на откриване на нова сметка. 

Здравейте, имам малък проблем с БД - нищо не разбирам! Поставиха ми една задача, но и идея си нямам как и какво да направя. Ако може някой да ми помогне и да ми обясни ще съм супер благодарен! :) Долу-горе знам, как се правят заявки, връзки и таблици, но с организацията хич ме няма! 

Разработете база от данни за клиентските сметки в банка като се поддържат 2 вида клиенти: физически и юридически лица, както и няколко вида сметки: депозитна, разплащателна, текуща, картова.

Справки:

Да се следят операциите (разход, приход)с цел да се правят извлечение на сметките за определен период конкретно за даден клиент. Да може да се извлича информация за даден клиент: колко сметки има, дата на откриване на нова сметка. 

Ами защо не сте присъствал на уроците/лекциите? Ние ли трябва да ви свършим работата?

Хайде започнете да разсъждавате, ние ще помагаме

Здравейте, имам малък проблем с БД - нищо не разбирам! 

Като за този раздел имаш не малък, ами доста голям проблем.

А какво ще правиш, ако трябва да разработваш приложения, които работят с дву- или трицифрено число таблици? :P

• Автор

Имам съвсем малки познания по проектиране на БД. В момента съм 12. клас, а в 10 имах програмиране с много добър учител който успя да ме научи на много неща свързани с VB, и от части за БД на Acces, но от тогава не съм се занимавал с БД и от тази година трябва да ги изучаваме, НО учителката която ни преподава вместо да си върши работата си цъка на телефона или на компютъра и изведнъж, за да имаме оценки ни дава да правим БД! Аз какво трябва да направя след като нищо не съм учил и не съм се занимавал с БД, а не съм казал, че искам да ми направите базата данни, а да ми помогнете да я направя! Като се надявам в същото време и да науча нещо! 

Имам съвсем малки познания по проектиране на БД. В момента съм 12. клас, а в 10 имах програмиране с много добър учител който успя да ме научи на много неща свързани с VB, и от части за БД на Acces, но от тогава не съм се занимавал с БД и от тази година трябва да ги изучаваме, НО учителката която ни преподава вместо да си върши работата си цъка на телефона или на компютъра и изведнъж, за да имаме оценки ни дава да правим БД! Аз какво трябва да направя след като нищо не съм учил и не съм се занимавал с БД, а не съм казал, че искам да ми направите базата данни, а да ми помогнете да я направя! Като се надявам в същото време и да науча нещо! 

ТОчвайте да разсъждавате и чертаете. Ние ще помагаме

В този случай някой трябва да седне направо да направи схемата на базата и да ти я даде, а не мисля, че някой ще седне да го прави, защото си е занимавка.

• Автор

Долу-горе мисля, че направих нещо с много помощ. Ще се радвам да го прегледате и да кажете дали имам някъде грешка. А и на някой места имам празна таблица, защото не знам какво да попълвам там. http://dox.abv.bg/files/listtree

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.