Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

В кое даскало да остана ?

Featured Replies

Значи проблема ми е следния.Сега съм 9 клас във ПГМЕТ "Хр.Ботев" (Професионална Гимназия по Машиностроене Електротехника и Транспорт) и съм специалност Машини и с-ми с цифрово програмно управление - Машинен Техник.И когато подавах документи за това даскало не знаех що за професия е.Обаче преди 1-2 месеца разбрах че ако завърша тази специалност в тоа даскало ще си пропилея живота а никой не иска това,нали?И мисля да се местя в друго у-ще но там е проблема,че от там няма да изляза с професия.Нещо като езикова паралелка.Посъветвайте ме как да постъпя.

Редактирано от mcm (преглед на промените)

Гимназията не дава нищо ... истината е висшето ...

Остани в ПГМЕТ "Хр.Ботев" и след това живота ти ще се реши в някой ВУЗ евентуално ... при подготовка 1 година преди кандидатстудентските изпити (т.е. в началото на 12 клас) можеш да влезнеш в някой от реномираните технически университети - ТУ, ХТМУ или факултета по информатика на СУ.

В момента на пазара най-търсени са програмистите , а след тях са инженерите. Затова се стягайте в кръста и да знаете ... математика му е майката ... това е най-точната наука и се счита за езика на природата.

Успех ;)

Първо, Мишо, мисля че тая тема щеше да стои по добре в Образование и обща култура и второ щом си влязал в механото знаичи си го искал- умно момче си не вярвам само там да са те приели(нали)!

А и steady е прав така или инъче това си е гимназия и нищо не ти остава от нея освен дипломата!

Стой си там учи си и ще видим какво ще стане!И все пак да та питам къде мислиш да се местш, ако ще се местиш, де?

Редактирано от peps (преглед на промените)

И според мен няма значение къде си изкарал средното си образование.Важно е да изкараш добри оценки за да имаш по голям шанс да те приемат в университет.

• Автор

peps мисля да се преместа в Руското.За тези които не знаят Руското е СОУ "Сава Доброплодни".Там мисля че беще със усилено изучаване на руски език (не че искам да уча руски).Благодаря за куража.Обаче проблема са момичетата.Има само 3 момичета в цялото даскало.Едното завърши днес 19 май .

peps мисля да се преместа в Руското.За тези които не знаят Руското е СОУ "Сава Доброплодни".Там мисля че беще със усилено изучаване на руски език (не че искам да уча руски).Благодаря за куража.Обаче проблема са момичетата.Има само 3 момичета в цялото даскало.Едното завърши днес 19 май .

Според мене ако чувстваш, че не ти е там мястото най-добре се премести докато му е времето. Така ще е най-добре - няма какво да си губиш времето.

А ако се притесняваш, че от другото ще излезеш без професия - ми какво от това?! :)

Те другите преди мене го казаха. Та ти си още 9. клас, за каква професия говориш? Ако мислиш да не продължаваш във ВУЗ добре, но не вярвам, че ще спреш само със средното образование.

Пък и то една професия ще бъде дето излизаш с нея от това даскало :) - по-добре не думай...

ВУЗ-ът ще определи професията ти - не текущото ти даскало!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.