Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем DD-WRT -> Stock

Featured Replies

Реших да пробвам DD-WRT на TP-LINK WDR3600, но не ми излизаше мрежата 5ghz и реших да върна на стоковия чрез wdr3600v1_webrevert, но без успех. Какъв може да е проблема и евентуално как да се реши?

Реших да пробвам DD-WRT на TP-LINK WDR3600, но не ми излизаше мрежата 5ghz и реших да върна на стоковия чрез wdr3600v1_webrevert, но без успех. Какъв може да е проблема и евентуално как да се реши?

Какви стъпки точно изпълнявате? Грешки? малко повече информация

• Автор

Какви стъпки точно изпълнявате? Грешки? малко повече информация

Влязох в сайта на DD-WRT, от там си дръпнах последния билд 12-22-2014-r25697, флашнах го, нагласих рутера, но 5ghz така и не се появи. Реших да си върна стоковия фирм чрез файла от техния сайт. Грешки не знам. Пишеше ми да изчакам 300 секунди, но след това друго освен, че е пуснат рутера не светва.

Влязох в сайта на DD-WRT, от там си дръпнах последния билд 12-22-2014-r25697, флашнах го, нагласих рутера, но 5ghz така и не се появи. Реших да си върна стоковия фирм чрез файла от техния сайт. Грешки не знам. Пишеше ми да изчакам 300 секунди, но след това друго освен, че е пуснат рутера не светва.

Вие колко време изчакахте? Пробвахте ли да направите хард рисет на маршрутизатора?

• Автор

Вие колко време изчакахте? Пробвахте ли да направите хард рисет на маршрутизатора?

Изчаках повече от 300 секунди + 2-3мин. Не знам дали съм го направил правилно пробвах следното

30 секунди задържано копчето за ресет докато е пуснат, извадих кабела без да пускам за още 30сек и вкарах захранването и задържах още 30 сек.

EDIT: Пробвах и 8 сек да задържа ресет бутона, както пише в сайта им.

Редактирано от Nikolay Penchev (преглед на промените)

Коя версия ви е рутера? Файла (стоковия), който сте флашнали има ли boot в името си?

• Автор

Коя версия ви е рутера? Файла (стоковия), който сте флашнали има ли boot в името си?

V1.3, Използвах 

WDR3600 v1.x Webrevert - Back to stock wdr3600v1_webrevert.rar

Като преди това го разархивирах

Редактирано от Nikolay Penchev (преглед на промените)

Нямам представа това webrevert, какво трябва да прави. Има вероятност да сте си брикнали рутера. 1.5 пише, че има auto-recovery, но пробвайте все пак дали и вашия няма - http://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/tl-wdr3600#tftp_auto_recovery_in_revision_15

• Автор

Освен чрез TFTP да му се налее фабричния фирм, друго не се сещам като идея

Ако можеш да ми обясниш как става или стъпка по стъпка?

Записах това http://tftpd32.jounin.net/tftpd32_download.html, но нищо не намира?

• Автор

Ето тук го има описан метода на възстановяване:

http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?p=921222

Може би нямам късмет, моя е 1.3. Следвам стъпка по стъпка и нищо не се случва.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.