Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютъра ми се рестартирва доста редовно

Featured Replies

Значи ето какъв проблем имам - до вчера всичко работеше перфектно. Днеска обаче, откакто си включих компютъра през 20-30 минути ще се рестартира. Както си правя нещо и изведнъж чувам в слушалките "рррррррррррррррррррррр"  едно такова забиване и целия компютър зацепва и трябва да го рестартирам от копчето. Друг път пък ще се рестартира сам, както правя нещо и изведнъж се рестартирва, все едно съм натиснал копчето за рестартирваме, само че без частта със шът-доунването. И сините екрани с мемори дъмповете бяха чести. Днеска се е рестартирал около 10-15 пъти за период от 6-7 часа, не знам какво му има. Абсолютно нищо не съм правил различно от вчера и онзи ден, но вчера и онзи ден му нямаше нищо. Сякаш някой ме е проклел. Не знам как да го оправя, наистина е досадно. Работя си нещо, или правя нещо друго, и изведнъж се рестартирва. И не е да кажеш рядко, ами през 20 минути горе-долу. От какво може да е, и как да го оправя?

Здравей най вероятно прегрява някой част във кутията ти отвори го изчисти го от прах ако има захранване процесор те сабират най много моя го чистя на 1 -2 седмици и пак има много защото е със отворен капак много загрява 

Здравей най вероятно прегрява някой част във кутията ти отвори го изчисти го от прах ако има захранване процесор те сабират най много моя го чистя на 1 -2 седмици и пак има много защото е със отворен капак много загрява 

Идеята е,да не стои с отворен капак.Иначе събира много прах,който по принцип е вреден.

Тоест,вие вместо да отстраните проблема със загряването,създавате още един проблем.

• Автор

Публикувайте снимка от „синия екран“, архивирайте „.dmp“ файловете, качете ги някъде и дайте връзка към тях!

Тези .дмп файлове къде се намират? А синия екран мога да го снимам със Принт Скреен?

Идеята е,да не стои с отворен капак.Иначе събира много прах,който по принцип е вреден.

Тоест,вие вместо да отстраните проблема със загряването,създавате още един проблем.

Прахта аз си я чистя на  мен ми прави кеф като чистя всичко вътре  зле беше докато пушех сега като спрях да пуша няма толкова прах както лятото отвсякъде е отворен иначе ще загрява ако го затворя от всякъде 

Редактирано от ™TҢﻍWáŁЌĩŃĜÐÈÃЙ (преглед на промените)

И какви все пак са температурите? Интересното е,че моят,както и на много други,като са затворени,не загряват.

Тези .дмп файлове къде се намират? А синия екран мога да го снимам със Принт Скреен?

Снимайте с телефона си и качете тук.

Файловете се намират в папката Windows-Minidump.

Редактирано от onogondur (преглед на промените)

И какви все пак са температурите? Интересното е,че моят,както и на много други,като са затворени,не загряват.

Снимайте с телефона си и качете тук.

Файловете се намират в папката Windows-Minidump.

Процесора е интел говоря когато е лято много загрява иначе са добре температурите във момента :

Дънна платка    37 °C (99 °F)

Процесор           37 °C (99 °F)

А при натоварване как са?

През лятото би трябвало да са съвсем малко по-големи. Осигурете правилен въздушен поток в кутията.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.