Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Намиране на GSM като му се позвъни

Featured Replies

Дали има програма подобна на метода за откриване на по IP, обаче за намирането на GSM. В смисъл такъв свързвам си GSM към компютъра или изобщо по някакъв начин и набирам определен номер. Та целта е като набера този номер да ми каже къде се намира горе долу. Дали има такова чудо на технологията. Ако има може ли да ми го пратите.

Дали има програма подобна на метода за откриване на по IP, обаче за намирането на GSM. В смисъл такъв свързвам си GSM към компютъра или изобщо по някакъв начин и набирам определен номер. Та целта е като набера този номер да ми каже къде се намира горе долу. Дали има такова чудо на технологията. Ако има може ли да ми го пратите.

Със сигурност има. Но едва ли ще се намери. Това означава достъп до централата на оператора.

Иначе и аз бих се зарадвал.

В повечето случаи подобни неща стават с компютри, чийто емблеми са отгризнати ябълки.Така Холивуд идеализира високите технологии.

Отиваш в съответния мобилен оператор, който обслужва търсения kлетъчен телефон и заявяваш, че имаш PC със инсталиран Windows и ти трябва програма за локализация.Ако клетъчният телефон е включен те го позиционират с точност +/- 5м.Прекалено е специфично и фирмено, за да го споделят по торенти и мулета.

В бившия Съветски съюз са се разработвали агенти телепати.Програмата се е казвала "Икар".Агентите са се фокусирали. по-скоро концентрирали като са изпадали в медитация и са се пренасяли мислено до търсената личност.С лист и молив под ръка са рисували в състояние на транс вижданията си .Нещата са били повече от невероятни.Просто като втори вариант.

100% става при малки условия.

Tелефона на които ми го показаха е Alcatel OT302 (големо дърво).

Tа тоя телефон има некви сервизни менюта, в които се виждат имената на антените(клетките),

А при обаждане и клетката на другия телефон(с които се говори) дори и когато другия сменя местоположението си (клетката). Проблем е че клеткитте са малко шашави имена и не се знае каде са освен ако не си бил там (това става с Nokia под Symbian някаква прог ала GPS)

Мале току що разкрих тайната на секретните служби :wors:

Малко невероятно ми се вижда туй със Алкатела. Ако наистина го има, не би било проблем да измислят машинка, която ще прескочи Мтел, и ще си наясно освен със кого говориш ами и каде говори той,. . . и тя каде ти каза ще ще ходи а пак каде се таркаля... образно казано.

Редактирано от PlamenPc (преглед на промените)

Аз пък бях гледал в един филм за Кевин Митник - Takedown мисля се казваше, так там един беше открил в тяляфоните на "Нокител" (предполагам никия), че има вградена от производителя опция за проследяване и подслушване. :yanim:

• 2 седмици по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.