Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Заключен акаунт какво да правя

Featured Replies

Заключиха ми акаунта на безплатния ми хостинг и сега не мога да администрирам форума си нито имам достъп до c-panel. А там са ми написали да си истрия някакви неща но нямам достъп по никакъв начин и няма как да стане .Форума беше пробен и нямаше посетители беше тестов и само спамери влизаха.От 3 4 дена обаче почнаха да пускат по много коментари със зарибявка за виагра и очила райбан.Почна да влиза и google bot и засече спама явно и ми се получи тоя проблем.Казах си преди това писна ми да трия ще оставя коментарите няколко дена и оп снощи няма достъп.Аз съм си виновен .Сега мога да създам нов акаунт но губя данни всичко.Ако пиша на екипа на хостинга дали ще стане нещо или щом са ми затворили акаунта ясна работата?

Ето снимката със съобщението

JpYXmXA.png

• Автор

Възстановиха ми достъпа и ми написаха писмо.Истрих всички постове с реклама и се надявам да е добре положението за напред . Това ми написаха 

Hello,

Your account has been reactivated, but please clean up your database until it contains under 20 tables and 20,000 records or it will be suspended again.

If you have any further questions, please don't hesitate to ask.

Thank you for using our services.

Възстановиха ми достъпа и ми написаха писмо.Истрих всички постове с реклама и се надявам да е добре положението за напред . Това ми написаха 

Hello,

Your account has been reactivated, but please clean up your database until it contains under 20 tables and 20,000 records or it will be suspended again.

If you have any further questions, please don't hesitate to ask.

Thank you for using our services.

Нищо не ти гарантира, че след няколко дни (седмици) пак ще ти препълнят базата.

Трябва да вземеш някакви мерки за ограничаване на достъпа на спамъри и ботове (не GoogleBot).

Всъщност ти какво смяташ да правиш с тази толкова ограничена по обем база ?

• Автор

Това е за проба безплатен хостинг а на платения си качвам подобни работи .Както казахте това е проблема с тея спамъри и ботове.Банвам по ip адрес пак влизат с леко променени последните цифри.Направо ми трябва начин да го банна не като администратор от форума ами бан на много по голям обхват от ип и то от хостинг панела,но не знам как да го направя.Тоя гледам от Русия http://www.ip-tracker.org/locator/ip-lookup.php?ip=46.164.237.56

но най голям проблем ми правят Украинците. Примерно както е този Ip адрес 46.164.237.56 как мога да забраня 46.164 и всичката измет след тея числа да нямат достъп?

Това е за проба безплатен хостинг а на платения си качвам подобни работи .Както казахте това е проблема с тея спамъри и ботове.Банвам по ip адрес пак влизат с леко променени последните цифри.Направо ми трябва начин да го банна не като администратор от форума ами бан на много по голям обхват от ип и то от хостинг панела,но не знам как да го направя.Тоя гледам от Русия http://www.ip-tracker.org/locator/ip-lookup.php?ip=46.164.237.56

но най голям проблем ми правят Украинците. Примерно както е този Ip адрес 46.164.237.56 как мога да забраня 46.164 и всичката измет след тея числа да нямат достъп?

Има ли проверка против ботове ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.