Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

двд система-караоке

Featured Replies

Добър  вечер  преди  да си  давам  парите  излишно искам да  попитам  нещо.....

преди  4 месеца  си  вземах  тази  двд системка  http://www.sony.bg/electronics/vsichko-v-edno-sistemi-za-domashno-kino/bdv-e6100, но  сега  ме  запалиха по  караоке и мисля  да  си  взема  микрофон  но не знам  да ли ще мога  да  го  свържа  с  системата. Дай  те  ми някаква  идея

Добър  вечер  преди  да си  давам  парите  излишно искам да  попитам  нещо.....

преди  4 месеца  си  вземах  тази  двд системка  http://www.sony.bg/electronics/vsichko-v-edno-sistemi-za-domashno-kino/bdv-e6100, но  сега  ме  запалиха по  караоке и мисля  да  си  взема  микрофон  но не знам  да ли ще мога  да  го  свържа  с  системата. Дай  те  ми някаква  идея

Отворете техническото упътване на системката. Там е написано може или не, включването на микрофон. Иначе трябва да търся из интернет описанието и да прочетем. Дано има,(но ме съмнява) за да ви удовлетвори страстите.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

това  са,  но не  виждам  да  има  изход за  микрофон  

ТЕРМИНАЛИ ЗА ВХОД И ИЗХОД ETHERNET ВРЪЗКА (1), HDMI® ВХОД/ИЗВОД (0/1), USB ВХОД (1 отпред), USB клавиатура, АНАЛОГОВ АУДИО ВХОД: PIN ЖАК (1), ОПТИЧЕН АУДИО ВХОД (1)

това  са,  но не  виждам  да  има  изход за  микрофон  

ТЕРМИНАЛИ ЗА ВХОД И ИЗХОД ETHERNET ВРЪЗКА (1), HDMI® ВХОД/ИЗВОД (0/1), USB ВХОД (1 отпред), USB клавиатура, АНАЛОГОВ АУДИО ВХОД: PIN ЖАК (1), ОПТИЧЕН АУДИО ВХОД (1)

Не може, но може да се пригоди с външен предусилвател за микрофона, захранване и сигнала да се подаде към аналоговия вход. Това може да го направи човек, добре разбиращ и способен в аудиотехниката. Или с 2 приказки - не си струва, защото е "детска работа" да си окипазявате системата.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Да  разбирам  благодарско за  отговора.....добре  че  не  съм  си  закупил 40 лева  щяха  да  отидат на  вятъра

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.