Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютъра включва и изключва

Featured Replies

ЗДРАВЕЙТЕ, имам следния проблем със компютъра както си гледах филм компютъра изключи после за няколко минути не искаше да се пуска изобщо, после когато натисна бутона той се включва и изключва така няколко пъти и накрая зацепва и се включва, но почва да бибитка и ми изписва CPU FAN ERROR, влизам във биоса и го правя да игнорира това защото знам, че вентилаторите въртят след като го запазвам компютъра забива и се изключва и включва два пъти и накрая се изключва напълно и си нямам и на идея какво му става. Мерси Предварително!

П.С: Конфигурацията е от подписа и пробвах да го включвам със видео карта и без видео карта все същото!

Здравей дано да ти помогна със това видео 

Ресет на БИОС-а. Спечена паста/слой прах на процесора и изключване от прегряване. Неправилно свързан конектор на вентилатора на процесора към дънната платка. Подути кондензатори.

Ресет на БИОС-а. Спечена паста/слой прах на процесора и изключване от прегряване. Неправилно свързан конектор на вентилатора на процесора към дънната платка. Подути кондензатори.

Противно на очакванията, доста от процесорите с доста от охладителите могат да работят дори без никаква термоконтактна паста между процесора и охладителя. Правил съм експерименти и пак не грегряват. Не че е правилно, просто в малко случаи толкова спечената паста води до прегряване толкова сериозно, че да се включи термозащитата на процесора.

Иначе е възможно и е част от нормалната профилактика да се смени и паста.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Ресетнах биоса и се оправи!

Противно на очакванията, доста от процесорите с доста от охладителите могат да работят дори без никаква термоконтактна паста между процесора и охладителя. Правил съм експерименти и пак не грегряват. Не че е правилно, просто в малко случаи толкова спечената паста води до прегряване толкова сериозно, че да се включи термозащитата на процесора.

Иначе е възможно и е част от нормалната профилактика да се смени и паста.

Ами може, не съм правил кой знае какви задълбочени експерименти. Веднъж пробвах да сложа охладител без паста и прегря за 2-3 минути. И си спомням поне един случай, когато спечена паста не успяваше да пренесе достатъчно добре температурата и при продължително и високо натоварване, процесорът почваше да върти празни обороти и в последствие се изключваше. Затова предположих, че е възможен вариант за проблема.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.