Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да си скрия номера

Featured Replies

Днес пробвах да си скрия номера на устройството Самсунг s6310N young и не успях.Пробвах с комбинация *31# и натискам слушалка скрива ми номера може би ,защото ,като вляза в ръчните настройки за скриване на номера показва ,че е скрит,но не мога да набирам никой.Ползвам мрежата на глобул(теленор) и не ми се получава някой знае ли как да си скрия номера на това устройство?

Ако беше някой новорегистриран нямаше да се учудя. Но ти си отдавна познат на всички и се учудвам защо ти е да си криеш номера?

Да не би да искаш да правиш телефонни измами?

• Автор

Искам да звъня от друг номер ,който е личен ако се наложи защото другия ще го знаят ,но личния държа да ми го знаят познатите и приятелите само.

Днес пробвах да си скрия номера на устройството Самсунг s6310N young и не успях.Пробвах с комбинация *31# и натискам слушалка скрива ми номера може би ,защото ,като вляза в ръчните настройки за скриване на номера показва ,че е скрит,но не мога да набирам никой.Ползвам мрежата на глобул(теленор) и не ми се получава някой знае ли как да си скрия номера на това устройство?

Понеже не работя с този модел не мога да ти кажа точно, но не е с комбинация, както си написал, а някъде в меню настройките на телефона. Сигурно ще го намериш, оглеждайки ги по-внимателно.На много голяма част от телефоните, именно в тези настройки можеш да въведеш функцията.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Понеже не работя с този модел не мога да ти кажа точно, но не е с комбинация, както си написал, а някъде в меню настройките на телефона. Сигурно ще го намериш, оглеждайки ги по-внимателно.На много голяма част от телефоните, именно в тези настройки можеш да въведеш функцията.

Намерих я въведох опцията за скриване и не мога да набирам.

Баща ми има същия проблем, телефона му "служебния" , който също е на Глобул не може да скрие номера показва, че е скрит, но не може да се обади на никой. Сега трябва се обадиш на тея от Глобул, че да ти активират услугата да си скриваш номера. "Поне на татко така му го оправих".

• Автор

Баща ми има същия проблем, телефона му "служебния" , който също е на Глобул не може да скрие номера показва, че е скрит, но не може да се обади на никой. Сега трябва се обадиш на тея от Глобул, че да ти активират услугата да си скриваш номера. "Поне на татко така му го оправих".

Благодаря сега ще погледна я някое приложение я нещо друго,че тея от глобул се рпавят на ударени.Помолих ги да ми блокират достъпа до интернета казаха ми ,че не става.Голям проблем имах през 2 3 дена получавах смс ,че съм си активирал интернет и ми вземаха по левче или лев и 50 ли колко беше.Накрая се справих с  приложение както и да е ,сега ще потърся решение и ако се получи ще пиша как съм се управил ако не ще те позлушам и ще се консултирам с оператор да видим какво ще кажат.

Благодаря сега ще погледна я някое приложение я нещо друго,че тея от глобул се рпавят на ударени.Помолих ги да ми блокират достъпа до интернета казаха ми ,че не става.Голям проблем имах през 2 3 дена получавах смс ,че съм си активирал интернет и ми вземаха по левче или лев и 50 ли колко беше.Накрая се справих с  приложение както и да е ,сега ще потърся решение и ако се получи ще пиша как съм се управил ако не ще те позлушам и ще се консултирам с оператор да видим какво ще кажат.

Най-добрия вариант е, да им се обадиш, но бъди малко по ядосан иначе, няма ти обърнат никакво внимание, ако започнат с "педалските си изпълнения" от рода, че не могат да ти помогнат и т.н. Кажи им, че ще се откажеш от тях, ако не ти активират услугата и след 5-10 мин. ще можеш да си скриваш номера без проблеми. "казвам ти го от личен опит" ;)

Ако сте на сметка, трябва да искате от Теленор да активират тази услуга . Аз съм я активирал преди няколко години. Друг вариант, може да се активира и онлайн , ако имате регистрация с желаният телефонен номер в сайта на Теленор. Услугата е CLIR.

• Автор

Ако сте на сметка, трябва да искате от Теленор да активират тази услуга . Аз съм я активирал преди няколко години. Друг вариант, може да се активира и онлайн , ако имате регистрация с желаният телефонен номер в сайта на Теленор. Услугата е CLIR.

Благодаря сега ще погледна на сметка съм имам и онлайн регистрация.Но не искам постоянно да е скрит номера а когато аз искам?

Благодаря сега ще погледна на сметка съм имам и онлайн регистрация.Но не искам постоянно да е скрит номера а когато аз искам?

При мен не е постоянно скрит. В настройките на телефона трябва да настройте да ви се показва номера . Когато пожелаете да се скрие, сменяте настройката на 'зададена от оператора' и номера е скрит. Друг вариант е ако само на определени номера желаете да е скрит , то пред номера запомняте с кода за скриване  #31#08.........  Преди действаше ,мисля че и сега е в сила .

Редактирано от brusko (преглед на промените)

Радвам се че съм бил полезен . Желая Ви всичко добро . :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.