Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложете лаптоп до 1800 лв.

Featured Replies

Добър ден форумци, някой може ли да предложи лаптоп до 1800лв. , който ще се използва за следните нужди:

-гледане на стриймове
-игране на CS:GO
-сърфиране в нета
-Multitasking без голямо натоварване

Благодаря на всички отзовали се.

Добър ден форумци, някой може ли да предложи лаптоп до 1800лв. , който ще се използва за следните нужди:

-гледане на стриймове

-игране на CS:GO

-сърфиране в нета

-Multitasking без голямо натоварване

Благодаря на всички отзовали се.

От сега казвам.

Кажи с какви настройки ще играеш цс. За гледане на стриймове ще ти трябва не само достатъчно добра машина(зависи от качеството на стреама), ама ще ти трябва и бърз интернет (пак зависи и от качествето на стреама).

За да става за игри на лаптопа ще му трябва не само мощен хардуер, ама и хубаво охлаждане което включва повече отвори и алуминиев корпус.

• Автор

От сега казвам.

Кажи с какви настройки ще играеш цс. За гледане на стриймове ще ти трябва не само достатъчно добра машина(зависи от качеството на стреама), ама ще ти трябва и бърз интернет (пак зависи и от качествето на стреама).

За да става за игри на лаптопа ще му трябва не само мощен хардуер, ама и хубаво охлаждане което включва повече отвори и алуминиев корпус.

Всичко си го цъкам на Low освен Global Shadow Quality коет е обикновено High.За интернета не се тревожи, пушка си е.

Редактирано от Thund3rGod (преглед на промените)

Автора дали се е замислял за настолен. Защото за тези пари се взима добра машина заедно с монитор. Или мобилността е на 1-во място?

Автора дали се е замислял за настолен. Защото за тези пари се взима добра машина заедно с монитор. Или мобилността е на 1-во място?

Имам чуството че иска мобилност. Честно, ако пътува често през лятото (като мен) е малко досадно да влачиш една бубина (компютъра), монитор, колони, мишка, клавиутура, рутер(работи с 3g, и компютъра не разпознава флашката) и МНОООООГО кабели.

• Автор

Имам чуството че иска мобилност. Честно, ако пътува често през лятото (като мен) е малко досадно да влачиш една бубина (компютъра), монитор, колони, мишка, клавиутура, рутер(работи с 3g, и компютъра не разпознава флашката) и МНОООООГО кабели.

Правилно си се сетил, че мобилноста е на 1-во място.Ако исках настолен щях и сам да си го сглобя, но просто искам съвет за някой добър лаптоп с добри отзиви.

Асус ROG е най доброто на  нашия пазар за  тия пари.  Другото както са ти  дали линк е Леновото ама то не е на нивото на Асуса.

За тез пари и аз съм на мнението на Алкатраз..............ASUS ROG

ASUS ROG  със I5

Асус ROG е най доброто на  нашия пазар за  тия пари.  Другото както са ти  дали линк е Леновото ама то не е на нивото на Асуса.

Кое точно определя нивото? Тук говорим за бюджетен геймърски лаптоп, което не означава геймърски лаптоп....

Не знам кое му е специалното - един вентилатор с 2 мижави тръбички...

Това че външния вид, леко бие на геймърски, не бива да бъде причина за покупката...

Lenovo Y50 поне е снабден с 2 вентилатора и 2 тръби, което означава, че ще се справя по-добре с охлаждането!

Но и той е в ниския ценови клас за геймърски лаптоп...

Асуса е 100 лв. по-евтин с двойно повече рам с по-добър дисплей, батерия, хард че и SSD за кеш.

Цената плюс IPS панела и повечето рам е достатъчна причина да се вземе Асуса. 

Леновото е с по-добър процесор но това е за сметка на един куп неща та не си заслужава.

Ако пък му се сложи повече рам отиваме на цената на по-добрия модел на Асус.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Ще ги гледам още, но засега мисля да попрочета малко повече за Asus ROG G551 и по-специално моделът за 2000лв.(Където са 1800 там и 2000, поне SSD ще има).

• 1 месец по-късно...

Ще ги гледам още, но засега мисля да попрочета малко повече за Asus ROG G551 и по-специално моделът за 2000лв.(Където са 1800 там и 2000, поне SSD ще има).

Аз си взех същия през Януари месец и е брутален. Охлаждането е чук, макар че загрява малко корпуса (до около 40 градуса на някой места), дисплея е супер. Сега ако си го купиш - Асус имат супер гаранция - ако ти се строши нещо първата година - ти го поправят и връщат парите. 

Леновото не го гледай - изобщо не става. Цветовото му покритие е под всякаква критика. Готина машина е, но дисплея е пълен кенеф. А и с тази гаранция на асус, трудно е да избереш друго :)

• 2 седмици по-късно...

Какво стана колега, избра ли си лаптоп? :)
Ако не си, Asus ROG серията и според мен е най-доброто, което може да се вземе на нашият пазар. 
Можеш да разгледаш по-обстойна информация за ASUS G551JW-CN009D или за ASUS GL552JX-CN030D.

G551 е по-скъпичък, но е със SSD, което наистина прави разлика. :)
Очакваме да чуем какво си решил ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.