Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръка за нов LCD LED TV до 400 лв.

Featured Replies

Здравейте!

Моя роднина няма никакви познания за тази техника и затова ме накара аз да му препоръчам някъв хубав телевизор.

Изискванията са:

-да не бъде по-голям от 32 инча

-да струва максимум 400 лв (ще се взима онлайн и на изплащане)

-ако е възможно да бъде FULL HD

-ще се закачи на стената в стая с размери 4 на 4 метра

-ще се гледа от средно разстояние от около 2 метра

Общо взето това са изискванията.

Този роднина не разбира, но спори все пак.

Намеква, че търси не просто някакъв ТВ, а да показва най-вече хубава картина.

За него 600 лв. са ужасно много за ТВ, а какво остава за ТВ над 1000 лв.

Освен, това не иска по-голям размер от 32 инча по простата причина, че ако си купи по-голям размер инчов ТВ, не само, че ще бъдат по скъпи, но и ще го болят очите.

ОК!

Обяснявам на роднината, че в момента CRT 28 инчов ТВ, дето е пред него е по-вреден за очите и от 80 инчов FULL HD TV, но...

Та веднага се заех да търся възможно най-евтиния ТВ, но да е и поне малко по-качествен.

Веднага попаднах на 32H5000 на Самсунг за 600 лв.

Но това не влиза в бюджета и тука вече се затруднявам много защото за 400 лв. не мога да намеря поне малко качествен ТВ от известните марки, който да отговаря на цена качество.

Петко обясни ако можеш на човека,че за 400  ще си купи най големия боклук  който  е възможно да има при телевизорите . Парите са супер малко  ,че да има и претенции за картината. За FULL HD  направо да забрави и изобщо да не си го и помисля за този бюджет който го и няма. Като ще го взима на лизинг  да не се циганчосва за 80-100 лева отгоре . Дали ще дава по 40 лева или по 42 на месец е все тая.Ей му тука нещо що годе за около тия пари LED LG, 32" (81 cм), Full HD, 32LB5610

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

• Автор

Петко обясни ако можеш на човека,че за 400 ще си купи най големия боклук който е възможно да има при телевизорите . Парите са супер малко ,че да има и претенции за картината. За FULL HD направо да забрави и изобщо да не си го и помисля за този бюджет който го и няма. Като ще го взима на лизинг да не се циганчосва за 80-100 лева отгоре . Дали ще дава по 40 лева или по 42 на месец е все тая.Ей му тука нещо що годе за около тия пари LED LG, 32" (81 cм), Full HD, 32LB5610

То на мен ми е ясно, но как да им се обяснява на простите хора [emoji53]

За тези пари, това:

https://www.technomarket.bg/products/09129951/blaupunkt-tv-bw32d194-led

Даже е Full HD. Има слот за КА-модул /може да гледа кодирани канали/. Ако го има все още, да взима човека и да се радва на "перфектната картина".

Редактирано от andreygg (преглед на промените)

Вчера взех на родителите ми Finlux 32FLYR278BW. Има промоция за празниците - до 3-и март, намален е със 100 лв на 379 (сега, дали е търговски трик, не мога да кажа, но цената е тази). Не съм имал време да го разглеждам подробно, но цветовете са много добри, пуснах му и HD филм 720р - качеството е перфектно, не маже на бързите сцени. Може да се ползва и като монитор - има VGA (Dsub) вход, два HDMI, отделно композитни за чинчове AV и SCART. Има и COMB FILTER, доколкото разбрах, той подобрява картината при аналогов сигнал. Има и гнездо за CI модул, който също смятам да взема, за да се гледа качествен цифров сигнал (доколко е качествен на BLIZOO, предстои да видим). Има и функция за запис на предавания на флашка или преносим HDD, а също и за пускане на записите и други филми, пак от такива устройства.

Ако роднината ви не държи на известни марки, за тези пари мисля, че си е много приличен телевизор. Не съм някакъв познавач, но явно и роднината ви не е - родителите ми останаха много доволни, така че проверете и вижте дали ще ви хареса.

Редактирано от tosem (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.