Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми Слушалки 40-50лева

Featured Replies

Здравейте,

търся си слушалки за компютър в диапазон 40-50 лв главно ще се ползват за музика и игри

засега съм се спрял на hama urage xplode evo -  на ревюто видях, че свети отстрани и се притеснявам, че може да ме дразни когато играя, защото стаята почти винаги е тъмна

основното изискване е да е със микрофон

Pioneer M290 имам ги от 2г. и съм страшно доволен, но ще ти трябва и звукова карта със слушалков усилвател...

Здравей тук съм само да ти кажа по добре да не си взимаш hama urage xplode evo аз си купих преди 3 месеца и са еднакви

1.Микрофона се чува много слабо(искам да кажа че когато говориш се чуваш много слабо почти не се чува)

2.Когато си ги купих моите започнаха проблемите едната слушалка не се чуваше и както казах микрофона не се чуваше и затова не ти ги препочвам :)

Pioneer M290 имам ги от 2г. и съм страшно доволен, но ще ти трябва и звукова карта със слушалков усилвател...

Преди време поисках и аз препоръка за слушалки до 60 лева и същият човек ми препоръча същите слушалки. Закупих един модел по нагоре защото бяха на промоция , но самият дизайн на слушалките е 1:1. На мен тези слушалки са ми КРАЙНО неудобни , след 10 минути използване ушите ми започват да кървят. За една година съм ги носил 10 пъти, а в момента седят отгоре на кутията на компютъра. В крайна сметка за всеки е различно. Аз като имам по голяма глава самите ми уши допират много вътрешната част на слушалките а точно там не е омекотено ( има само 2-3 мм донапрен който по начина по който е залепен , ръби още повече ).Нищо лично към @VipKokata

Та аз бих ти препоръчал един китаец които не е напълно известен, но спонсорира един отбор на Leauge of Legends който пък от своя страна е - OMG , и предполагам имат някакви пари тея хорица , не съм им толкова лоши продуктите.

Самият модел е Sades SA-903. Изглеждат доста добре като за бюджетни слушалки , имат симулация на 7.1 звук , което може да го искаш за игри (цс примерно) , микрофон си имат , минимална подсветка , уплътнение , бутони на кабела за лесно управление на хедсета , плетен кабел , доста разтеглими. Можеш да ги намериш в чайна.сиен (alexpress.com , ebay.com и т.н.) самоче ще трябва да внимаваш при покупка както и ще ти трябва кредитна/дебитна карта. Имат вид на по скъпи слушалки , не са просто пластмаса колкото да покрие говорителите , имат някакъв дизайн , за разлика от други бюджетни хедсети. В крайна сметка няма да го гледаш когато го използваш но аз лично искам поне да прилича на нещо.

Айде успех със каквито и слушалки да си купиш ,  така като гледам на снимката , ако това сте вие , предполагам няма да имате проблема който аз имам със слушалките ми ( голяма глава ) 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.