Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем с презаредена глава на HP

Featured Replies

Става въпрос за HP 1510 мултифункционален мастилноструен .Свърши ми черната глава и я дадох за пълнене .Обаче сега не иска да печата черно.Дюзите не са запушени,защото като я натисна на салфетка прави черен отпечатък.Четох,че трябва да се нулира от менюто,обаче незнам как.В менюто ми показва,че няма черно мастило,но индикаторната лампичка за свършило мастило спря да свети след като сложих напълнената глава. :help wanted4:  :(  :shock11: е как да я нулирам и това ли е проблема

post-344938-0-03848000-1425492912_thumb.

post-344938-0-85507000-1425492940_thumb.

Аз работих в сервис на HP и правехми всякакви бизнес класи не се занимавахме с обикновенни само лазер джет и на горе и сме правили доста тестове ,но винаги сме слагали мастилниците и сме правили тестове сменя се главата пускат се листи и го връщаме в работещо състояние щом не са ви го върнали работещ изисквайте мнение ли как да ви кажа не може да са ви ги напълнили и да ви го върнат без никакви тестове някак не е коректно HP  са много добри според мен там ми споделиха информация ,че се печатат пари едно към едно с дадени модели на фирмата толкова са добри има си команди ,но колкото и да искам да ви помогна не мога да се сетя натискаха се и се задържаха 2 копчета и power бутона се задържаше 15 секунди за да се влезе в специалното меню за тест настройка и калибриране , но наистина не се сещам за вашия модел как беше.

Пак ви казвам задайте въпрос и търсете сметка на тея които са ви взели парите и не са го пробвали или калибрирали. Жалко това не го работих в бг и там ставаха нещата сигурно манипулацията е извършена във външен сервиз а не в сервиз на HP?

СервиЗ... от тук нататък предния пост няма да коментирам.

Dizeal_99 - поне напиши точния модел на машината, ако искаш да ти помогнем - HP PSC 1510 или HP OfficeJet 1510 ?

Главите 6615 и 6578 ли са ? Или са 338/343 или 336 и 342 ?

• Автор

СервиЗ... от тук нататък предния пост няма да коментирам.

Dizeal_99 - поне напиши точния модел на машината, ако искаш да ти помогнем - HP PSC 1510 или HP OfficeJet 1510 ?

Главите 6615 и 6578 ли са ? Или са 338/343 или 336 и 342 ?

Hp deskjet 1510,главите са 650

Hp deskjet 1510,главите са 650

Хммм... deskjet 1510 го дават с HP 301 / XL

С 650 та глава е Deskjet Ink Advantage 1515 или 1015 ?

Последно кое е вярно ?

Ако говорим за 650 та глава новите оригинални са 13-15 лева без ДДС. Малко е безсмислено зареждането. Да, принтера ще я познава като празна, но продължава да печати, не се блокира работата.

Според мен е дефектирала главата.

Редактирано от Sofronii (преглед на промените)

• Автор

Хммм... deskjet 1510 го дават с HP 301 / XL

С 650 та глава е Deskjet Ink Advantage 1515 или 1015 ?

Последно кое е вярно ?

Ако говорим за 650 та глава новите оригинални са 13-15 лева без ДДС. Малко е безсмислено зареждането. Да, принтера ще я познава като празна, но продължава да печати, не се блокира работата.

Според мен е дефектирала главата.

абе 1510 е модела,650 консуматива   и нова глава я намирам за 20лв,а зареждането ми е 5лв

За да не отварям нова тема, ще пиша тук. Имам притнер HP Officejet 4500 и наскоро ми свърши черната касета. Дадох я за презареждане, след това я сложих отново. Принтирах няколко страници и всичко беше точно. Реших след това от любопитство да отворя принтера (докато е изключен) и какво да видя - всичко беше опръскано в мастило. Избърсах го, пуснах след това още една страница, отворих го пак и пак беше опръскано, но този път по-малко. Установих, че касетата тече от горе (май не е затворена както трябва, понеже има някакво тиксо). Естествено спрях да използвам принтера и мисля да си купя нова касета, но да попитам може ли нещо да се е прецакал принтера от тази касета?

Този който е пълнил касетата  си е неграмотник! 

Нещо много "разбирачи" се навъдиха по сервизи и форуми, приятели а в крайна сметка последващият резултат от дадена процедура / съвет е = на катастрофа!

Търсете оторизирани сервизи! По - скъпо ще ви излезе, но и по - сигурно. При възможност ноблюдавайте процедурите или опитайте да разберете къде, каво и как е правено, че следващият път да се справите и сами!!!! Замяната на даден компонент пък с оригинален такъв ще да гарантира безпроблемна работа. Скъпо е и аз лично не съм привърженик на последното, ноооо!!!!

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Тече от горе ?

Няма как да стане... или поне не за тази машина... нали за HP 901 консуматив говорим ?

По прицип в главата няма налягане. Вътре има тампони и се разчита на собствената тежест на мастилото да се ориентира в долната част на главата където са дюзите. Не се знае каква е причината да пръска ? И дали въобще пръска ? Или е просто препълнена или напълнена с неподходящо мастило и тече.... трябва да се погледне...

Темата за оторизираните сервизи не искам да я отваряме, че там е мътна и кървава... а имам много какво да кажа.

Редактирано от Sofronii (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.