Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пазаруване от ebay от Китай - мито, ддс?

Featured Replies

Здравейте, може ли някой да ми каже при пазаруване от ebay на стоки от Китай дали се дължат накакви суми за мито, ддс? Имало някаква сума на покупката, под която не се дължали никакви надчисления, каква е тя? Ако върху покупката не се начислява мито, тогава няма да я получа от митница, а от куриер, или от български пощи, така ли?

Не съм пазарувала до сега така, но искам да пазарувам. Предимно малки и евтини стоки от порядъка на до 20 долара. За такива суми ме интересува. 

Знам, че има подобни теми, но те са отпреди години. Питам към днешна дата как стоят нещата.

Благодаря предварително на отзовалите се :) :) :) 

Последната ми доставка (от Хонг Конг) беше преди около 2-3 месеца, в която 20 кондензатора на цена $18.70 пристигнаха в пощенски плик без допълнително облагане. Единствения проблем беше времето за доставка, но това мисля, че се подразбира :)

Не съм пазарувала до сега така, но искам да пазарувам. Предимно малки и евтини стоки от порядъка на до 20 долара. За такива суми ме интересува. 

С такива стоки нямаш проблем и си ги пазарувай спокойно - няма да имаш никакво облагане.

НО...

Ако ти пратят пет неща по 20 долара в една пратка, тогава заминаваш на митницата.

Варианта ти е изпращача да ги пише като обща стойност 27 долара и тогава нямаш грижи.

Ако са 5-10 еднакви неща също трудно ще убедиш някой митничар, че е стока за лична употреба, а не за препродажба.

Внимателно, едно по едно прави нещата и всичко ще видиш как става.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.