Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дали компютърът ми ще избухне със това захранване ?!?!

Featured Replies

Здравейте , сглабям нов комютър части всичко е поръчано но имам едно притеснение , когато избирах захранване не отделих много пари за хубаво и във последствие от youtube разбрах че не е хубаво да взимам евтино захранване или такова без сертификат 80+ , та за да не ви задържам ето ги частите и разбирасе прословутото захранване :

AMD FX X6 6100, 3300MHz, 14MB, socket AM3+, Box

Asus M5A78L-M LX3, Socket AM3+

Seagate Barracuda 1TB, 7200 об./мин, 64MB, SATA3

x2 HyperX FURY Blue 4GB, DDR3, 1600MHz, CL10, 1.5V = 8GB

Segotep ATX-500WH, 500W, ATX, PFC Pasiv, Bulk

x2 Thermaltake Pure S 12, 120mm, 1000 об/мин, Син LED

Тъ въпросът ми е какъв е шанса да изгоря частите със това захранване , и струва ли си да го слагам въобще ?

п.с. частите още не са пристигнали до 2,3 дни са при мен , също така снимките са от интернет .

post-357718-0-40935500-1426188502_thumb.

post-357718-0-32311400-1426188509_thumb.

Няма да избухне :D

Но захранването хич не е качествено.

Редактирано от VipKokata (преглед на промените)

Ако вярваш на всичко, което бълва търсачката на Гугъл ще трябва да се преселиш на друга планета. :D Да, захранващия блок, който си избрал не е от най-качествените, но ще държи системата ти без проблем. А графична карта?

Ако нямаш видеокарта захранването е достатъчно. Но не е особено качествено и сигурно му липсват защити.

Ако нямаш видеокарта захранването е достатъчно. Но не е особено качествено и сигурно му липсват защити.

Освен да ползва вградената в дъното, което е малко вероятно.

Ако няма да играе игри вградената би трябвало да е достатъчна. Лошото е че AMD им спряха подръжката на тия вградени и 100% няма официални драйвери за Windows 8.1

Аз бих ти препоръчал за по-сигурна работа, и спокоен живот на компютъра да инвестираш в едно стабилно захранване на доказана марка. Аз също имам проблем със захранването, което бих казал си е "куча марка". А моята конфигурация е доста по-стара от твоята, но не е никак слаба, картата ми има допълнително захранване, и мога да кажа никак не съм доволен, и мисля да инвестирам пари в едно качествено. Така, че по-добре на тази нова машинка си и дай едно Fortron захранване примерно, което да знаеш, че е надеждно разбира се, ако имаш тази възможност, защото не са евтини. Виждам, че захранването е 500W, къде реални къде не, но моето мнение е за тази машинка, особено както каза - Plamenbm86, ако имаш и карта мощна работата с това захранване няма да ти е никак лека, заложи на сигурното, и на качественото. Това ми е мнението, успех с прекрасната конфигурация!  :wink12: 

• Автор

Имам видео карта от старата ми конфигурация не е кой знае каква но ми върши работа , и да основно за игри ще се използва ето я и картата : Power Color HD7730 - 1GB DDR5 128bit

• Автор

Ако вярваш на всичко, което бълва търсачката на Гугъл ще трябва да се преселиш на друга планета. :D Да, захранващия блок, който си избрал не е от най-качествените, но ще държи системата ти без проблем. А графична карта?

Power Color HD7730 - 1GB DDR5 128bit

• Автор

Аз бих ти препоръчал за по-сигурна работа, и спокоен живот на компютъра да инвестираш в едно стабилно захранване на доказана марка. Аз също имам проблем със захранването, което бих казал си е "куча марка". А моята конфигурация е доста по-стара от твоята, но не е никак слаба, картата ми има допълнително захранване, и мога да кажа никак не съм доволен, и мисля да инвестирам пари в едно качествено. Така, че по-добре на тази нова машинка си и дай едно Fortron захранване примерно, което да знаеш, че е надеждно разбира се, ако имаш тази възможност, защото не са евтини. Виждам, че захранването е 500W, къде реални къде не, но моето мнение е за тази машинка, особено както каза - Plamenbm86, ако имаш и карта мощна работата с това захранване няма да ти е никак лека, заложи на сигурното, и на качественото. Това ми е мнението, успех с прекрасната конфигурация!

Благодаря , и точно така мисля и да направя :)

Radeon HD7730 харчи много малко ток. Няма да имаш никакви проблеми с нея. Но ако останеш с евтиното захранване винаги има риск някой ден да не ти тръгне компютърът. Аз бих взел поне EVGA 430W. Най-хубаво някой Seasonic или Fractal Design. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.