Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 ultimate или Windows thin Pc

Featured Replies

Здравейте наложи ми се да преинсталирам един лаптоп ACER Extensa 5220 -беше си с уин 7 ULTIMATE -сега пак е с същия,но тъй като е старичък вече и се товари,ми се ще да сложа уин които да не товари толкова и да се ползва нормално!Попаднах на този Windows thin pc -но не съм го ползвал до сега и незнам отзиви за него.Вие какво бихте ме посъветвали да сложа като ОС или да си остане с същата с която е сега!Лаптопа се ползва по принцип на път,моя братовчед пътува с камиона си и го ползва за да си пуска по някое филмче вечер и да попише в скайп или евентуално да посърфира в нета!А и да не забравя ползва се и за офис пакетите има ученик които прави презентации и такива неща!Идеята е хем да  е като 7 -та хем и да не е Хп!

Питаш за 7ца,но моя съвет е да сложиш 8.1 ще е доста по пъргав и бърз,а и с 1 2 добавки от програми ще изглежда като 7цата,че даже може и да не разбере че си му сложил вин8

Имам един беърбон с Атом процесор и до тук съм му изтествал всички вариации на Уин 7 и 8. С 8-ца беше най-добре, ама тоя пустия интерфейс не ме кефи мен. Иначе от 7-ците най-добре е с Houm Premium, а после с Professional. Thin PC е доста орязано като възможности, без обаче да е по-леко...

Windows 8.1 според мен е най-подходящ.

Той товари по-малко от 7, за това има по-ниски системни изисквания.

7 хоме премиум .............8 е хемороид :)

• Автор

Аз също си мислех за 8.1 ,ама незнам дали човека ще може да борави с него!Много сложно са го направили!Значи ме съветвате да сложа 8,1?

Нищо не ти пречи да пробваш със 7, хоум премиум.

А това товарене,дали го е имало преди преинсталацията? Я дай един шот от Task Manager.

Всички драйвери инсталирани ли са?

Редактирано от onogondur (преглед на промените)

Влизаш в сайта на производителя на лаптопа и си намираш съответните драйвери от там.Трябва само да съобразиш операционната система.

А Таск Мениджър какво показва?

• Автор

Сега пробвам с Windows 8.1 86x в по горните постове казаха че е по лек от 7-та!

Направих си труда да проверя какви драйвери има в сайта за този модел лаптоп.Явно вие не желаете да проверите,или пък не умеете.Има налични драйвери за Виста и ХР.

Съветвам ви да сложите Виста.

• Автор

Направих си труда да проверя какви драйвери има в сайта за този модел лаптоп.Явно вие не желаете да проверите,или пък не умеете.Има налични драйвери за Виста и ХР.

Съветвам ви да сложите Виста.

Аз писах в поста че за Хп намирам но не и за 7-ца! За виста пък изобщо не намерих,незнам къде сте ги открили вие!Виста драйвърите да ги сложа но когато е с 7-ца или 8,1?

И аз не знам къде сте проверявал.

Ето наличните драйвери.

Възможно е лаптопа да си има и продуктов код за оригинален Уиндоус.Инсталирайте си Виста и после си сложете драйверите.

• Автор

Лаптопчето е слабичко,незнам дали ще върви с Виста.?!Тя е тромава !С 1 гб рам и този процесор!Идеята е да върви по добре и да не създава проблеми!За това!Вие като ВЕЩ в нещата какво бихте ме посъветвали?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.