Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за плъгин

Featured Replies

Здравейте, накратко въпроса ми е следния. Отдавна бях гледал една "схема" за цветомузика която се свързва към LTP порта на компютъра и работи под само под Winamp. Цялата история се ръководи от плъга и няква програма.

Ето част от темата за да непоставям линк защото доколкото си спомням май беше против правилата на форума
"Прехвърляме се на заключителната част от нашата статия, а именно към насторойката и пускането на светомузикалния вентилатор.
Сваляте си плъгина за Winamp от ТУК!!!
Поставяте файла vis_leds.dll в папка "plugins" която се намира там където сте инсталирали вашият WinAmp. След това пуснете WinAmp и натиснете дясното копче на мишката и след това изберете visualization ->select plugin -> visualization и LED's flashing machine.. Натиснете Start и се наслаждавайте на творението си!

Ако сте с Windows NT/2000/XP е нужно да изтеглите и програмата UserPort от ТУК!!! Стартирайте я, и въведете "0x378-0x378" в лявото поле на програмата, след което поставете файла userport.sys (намиращ се в архива) в папка C:\WINDOWS\System32\Drivers\, натиснете в програмата копчето ADD, а след това и Start."

Въпроса ми е, може ли тазя история да се ползва на всички плеъри защо не и на целия windows чрез корекция на тоя плъг. Питам защото наскоро се сетих за това, но Winamp не ползвам та ми се ще да се измисли друг вариант.
Не съм сигурен дали темата е за тук, но си е свързано с програмиране, а за периферии знам, че най- често се използва C/C++ та ако темата не е за тук нека бъде преместена където се сметне за добре.
Поздрави :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.