Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с външен HDD

Featured Replies

Не мога да те разбера, правиш неща които никой не ти е казал да правиш и друго даваш една информация накрая излиза друга .... И какво ти сам се оправи.. До колкото виджам от по горните снимки от викториата диска ти е бил повреден, то си пише много добре на викториата - warning Invalid drive geometry. Както виждам на по долните warnings имаш висок пинг и сигурно заради това не ти отваря файловете :) . Харддиск, заради това е наречен така, диск който постоянно да се върти без да губи обороти при по тежки файлове/игри и т.н. По висок пинг - загуба на обороти(или обратното както искаш го разбирай). Нарочно го наричам пинг а не мс

• Автор

Не мога да те разбера, правиш неща които никой не ти е казал да правиш и друго даваш една информация накрая излиза друга .... И какво ти сам се оправи.. До колкото виджам от по горните снимки от викториата диска ти е бил повреден, то си пише много добре на викториата - warning Invalid drive geometry. Както виждам на по долните warnings имаш висок пинг и сигурно заради това не ти отваря файловете :) . Харддиск, заради това е наречен така, диск който постоянно да се върти без да губи обороти при по тежки файлове/игри и т.н. По висок пинг - загуба на обороти(или обратното както искаш го разбирай). Нарочно го наричам пинг а не мс

И аз не те разбирам.Какви неща правя които не са ми казани?

И коя е информацията която "после излиза друга"?

То хубаво си го пише във викторията "си пише много добре на викториата - warning Invalid drive geometry" ама аз не мога да рзчитам смарт стстус, не знам кое е добре и кое не.Точно затова питам тук.

И за кои уорнинги говориш че имат висок пинг? На последните от новя диск ли?И той ли е дефектен нещо?

Не, говорех за стария ти хард, кой ти каза да теглиш викториата и другата програма ? Никой. Под "после излиза друга" имах предвид че ти качваш едни снимки на нещо си и след като взе новия диск казваш заради това тука беше така а сега го няма (образно казано).

Редактирано от tonislavBg (преглед на промените)

• Автор

Не, говорех за стария ти хард, кой ти каза да теглиш викториата и другата програма ? Никой. Под "после излиза друга" имах предвид че ти качваш едни снимки на нещо си и след като взе новия диск казваш заради това тука беше така а сега го няма (образно казано).

Да,никой не ми е казал ,но какъв е проблема не разбирам.След като никой не казва с какво да тествам с изключение на конзолата аз реших да тествам с каквото знам.

Нищо не съм казвал,само сложих снимки от новия диск за да каже някой който разбира дали вижда нещо обезпокоително .За да знам дали да си качвам инфото на него или и този е пътник.Аз не казвам нищо а искам съвет от съфорумните тук.Не си ме разбрал явно.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.