Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте, бих искал да ми предложите 55 инчови телевизори.Телевизорът които търся е БЕЗ операционна и ли каквито и да е браузари, искам да си има всичко без компютърната част.Бюджет 2300, мога малко да го превиша.Поздрави!

Не мисля, че има non-smart TV който да е 55 инча +/-. Мисля, че до 32 - 40 инча има non-smart TV модели, но за 55 се съмнявам.

Edit: Panasonic TX-50A400B 50 инча е, по-голям от този non-smart не знам дали ще намериш.

Редактирано от Р. Иванов (преглед на промените)

Здравейте, бих искал да ми предложите 55 инчови телевизори.Телевизорът които търся е БЕЗ операционна и ли каквито и да е браузари, искам да си има всичко без компютърната част.Бюджет 2300, мога малко да го превиша.Поздрави!

Какво ти пречат смарт опцийте ? Или искаш да кажеш че не ти трябват, а са опционални.

• Автор

Телевизор ,който е опростен от към компютърни способности(интернет и др.) и има отлично качество на картината.Не съм мн компетентен по този въпрос, наистина.Но, ако може поне да ме насочите най-основно.

Ха, ха...Те някои искат телевизорите ако може и мекици да им правят , па ти....

Сега сериозно.Не те знам какви компютри са ти в главата, но колкото и ''умни'' да ги правят телевизорите, що се отнася до възпроизвеждане на файлове компютъра си е незаменим.

По същество.Предлагам ти да разгледаш следните модели, а избора си направи сам след оглед на място.За моделите има предостатъчно инфо из нета, та...важно е кой ще ти допадне като качество на изображението и според нуждите ти.

PANASONIC TX-55AS750E 3D LED

SAMSUNG UE-55H6670 3D LED

SONY KDL-55W815 3D LED

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

Ха, ха...Те някои искат телевизорите ако може и мекици да им правят , па ти....

Сега сериозно.Не те знам какви компютри са ти в главата, но колкото и ''умни'' да ги правят телевизорите, що се отнася до възпроизвеждане на файлове компютъра си е незаменим.

По същество.Предлагам ти да разгледаш следните модели, а избора си направи сам след оглед на място.За моделите има предостатъчно инфо из нета, та...важно е кой ще ти допадне като качество на изображението и според нуждите ти.

PANASONIC TX-55AS750E 3D LED

SAMSUNG UE-55H6670 3D LED

SONY KDL-55W815 3D LED

Както винаги, ти си най-добрият в тази област. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.