Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Счупен тъч на Lumia 535

Featured Replies

Здравейте, днес си изпуснах телефона и тъча замина .. не реагира на докосване. Иначе дисплея е ок няма проблем с него. Въпросът ми е дали има някой запознат дали е удачно да си поръчам от ebay тъч - гледам, че има по 15-на долара и дали е трудно да се смени? Ходих днес по сервизите и за моя изненада навсякъде казват,че нямало части и ми казват да проверявам след седмица-две. Ще съм благодарна ако някои сподели мнение. :)

Дали е удачно - да (със забележка, която е по-долу)...
Дали е трудно да се смени - относително лесно за човек, който се е занимавал с това и невъзможно за човек, който няма подготовка...(със забележка по-долу)

Тук можеш да видиш клип, който показва нагледно как се разглобява въпросният смартфон. Както ще видиш, не е трудно с подходящи инструменти, стабилна ръка и елементарни технически познания  (техникум и нагоре... или поне сръчност). Тук обаче изкачат няколко проблема (забележки)....
Първият е инструментите... Колкото и да са простички и ремонтиращият да смята, че може да ги подмени - препоръчвам да не го прави. Един кит си е има няма 30-40 лева, и не трябва да се скъпи човек за такива работи... Най-малкото има опасност да си нащърбиш краищата на телефона или да повредиш и изкривиш пластмасите (визирам ремонтиращия)....или дори и по-лоши неща...
Вторият е техническите познания и стабилната ръка. Лично аз не бих си поверил телефона на близък (и то не само защото мога да направя въпросната манипулация сам). Наречи ме параноичен, но знам от опит, че това си е пипкава работа, на която обаче всеки мъж ще ти каже "а, няма проблем... ще го оправим"... За да няма после 'чакай сега да ти обясня какво стана" - повери го на специалист... Поне има шанс да се измъкнеш с никакви или минимални поражения от ремонта...

Относно цената и закупуването от ebay - освен ако не го закараш във фирмен или лицензиран сервиз, то е много вероятно панела да бъде поръчан или от там, или от вносител (което означава отново директен shipping от Велик Китай). Въпросът вече ще е в различната цена :)

Успех

или иначе казано около 100 лева +/- за смяна в сервиза и си спиш спокоен...добре де, спокойна

отидете в сервиза на магазина от който сте закупила телефона (освен ако случайно не сте във варна)

дефакто официалния "вносител" на подобна техника в България е Most Computers: http://most.bg/servizi

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.