Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Уейуърд Пайнс

Featured Replies

Здравейте! Всеки четвъртък от 21:00 гледам по FOX един мини сериал и е много готин...

Нещо от сорта на twin peaks и досиетата X е! Много ме кефи филма..чакам вашите коментари, защото не мога да го схава тоя сериал..ту гледам нещо, ту друго...  :D направо не знам..имам чувство, че си играят с мозъка на главният герой..Колкото повече навлизаш в историята, толкова по объркващо става  :ohmy:

Който иска да хвани днешният епизод, който все още върви (21:30) може да го гледа утре 12:05

Мистерията само се задълбочава, когато Итън впряга интелекта и непоколебимата си решителност, за да разбули мистриите на този подозрителен град. На всяка крачка той е възпрепятстван от местните жители и най-вече от шериф Поуп (номинираният за „Оскар“ Терънс Хауърд – „Сблъсъци“, „Ритъм и блъф“), обиден от появата на агента, който идва на негова територия и му казва какво да прави. Итън смята, че Поуп е изгубил разсъдъка си. Поуп смята същото за Итън. Единственото, до което води разследването на Итън, е възникването на още въпроси, като всеки от тях води към най-важният въпрос от всички: Какво не е наред в Уейуърд Пайнс? 

Редактирано от Djani_Varna (преглед на промените)

И аз с нетърпение чакам 2 епизод. Интересен е и очакванията ми са големи, дано се оправдаят. 

Вчера и аз се чудих дали да гледам ... ама да излязат малко повече серии може и да го пробвам :) Сега, лятото, сериалите които следя са почивка и трябва да запълня времето с нещо :)

• Автор

То свъшност премиерата беше миналият четвъртък. Реално това беше вторият епизод, а за тези, който пропуснаха премиерният епизод..Нищо кой знае какво не беше.. Малко странни неща като: В града няма щурци, но има такива цвуци (има малки тонколонки в храстите) Главният герой разбра, че няма да избяга лесно, опита се, но постоянно виждаше изход и след това добре дошли  :D после малко се гониха в болницата с оня сестра..Мен мноо ме дразни тая, сестрата в болницата..Направо ми иде да и забия един през телевизора  :D  :D Както и да е чакам третият епизод..Впечетлен съм от сериала, но за жалост 1 сезон ще бъде само с 10 епизода (остават още 8)

Повторение:

12:05 петък

Събота 18:00

Неделя 12:00

Хубав и интересен е, относно тези които не могат да го разберат, обикновено интересни сериали стават интересни след време... Едва втори епизод е излязъл така, че има време да го схванат... Лично аз до тук разбрах, че става въпрос за един град, в който се случват доста необикновени неща... Всички изглеждат мили и напълно обикновени хора, но някои крият дълбоки тайни, само не разбрах в първия епизод наистина ли халюцинираше или беше реалност? Доста объркващо стана... Втория епизод не съм успял да го гледам, но най-вероятно го качват някъде в Интернет и днес ще го потърся.

• Автор

Хубав и интересен е, относно тези които не могат да го разберат, обикновено интересни сериали стават интересни след време... Едва втори епизод е излязъл така, че има време да го схванат... Лично аз до тук разбрах, че става въпрос за един град, в който се случват доста необикновени неща... Всички изглеждат мили и напълно обикновени хора, но някои крият дълбоки тайни, само не разбрах в първия епизод наистина ли халюцинираше или беше реалност? Доста объркващо стана... Втория епизод не съм успял да го гледам, но най-вероятно го качват някъде в Интернет и днес ще го потърся.

В момента го дават вторият епизод по фокс също така събота от 18:00 и неделя от 12:00 ще го дават така че имаш време да го гледаш :) Аз мисля, че в първият епизод всичко си беше реално и не халюцинираше, но нищо не се знае..Имам чувство, че накрая от тая катастрофа ще се събуди и ще ни обяснят че е бил  кома и тогава ще се садна много...Но ме радва сериалчето :)

Да, да това беше 2 епизод, аз просто бях гледала първи много преди официалната премиера, понеже беше изтекъл в нета :)

То всъщност премиерата беше миналият четвъртък. Реално това беше вторият епизод, а за тези, който пропуснаха премиерният епизод..

• Автор

Гледа ли го снощи някой, защото не успях и сигурно неделята ще го гледам от 18:00  :ohmy: или пък съботата ако съм от 12:05

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.