Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Facebook чат без Messenger ?

Featured Replies

Здравейте, приятели. Въпросът ми е има ли начин да се използва Facebook и по-точно чатът без да се налага задължително да се инсталира месинджър ? Става въпрос за смартфон Самсунг (Андроид) ... В противен случай, ако не се инсталира месинджър, не може да се използва чата ! Известен ми е вариантът за влизане във фейсбук чрез интернет-браузера...Има ли начин чрез приложението фейсбук да се избегне месинджъра - между другото, с месинджъра телефонът става адски бавен и затова не желая да го използвам и не ми се нрави !

Напротив! Фейбукс приложението прави телефона да мисли по бавно. За да цъкаш на  Фейбукс е по-добре от браузъра, защото така бави по-малко телефона. Месенджъра не използва много ресурси.

• 1 месец по-късно...

Можеш аз съм на iOS и преди време влизах от Safari във фейсбук,защото бях прочел,че е доказано,че от програмата ти пада много по бързо батерията и тогава го изтрих и влизах от браузърат ми. Там не ти се изисква Messenger пак можеш да гледаш всичко,но си все едно от компютъра :) 

Наскоро Facebook пуснаха олекотена версия на клиента си за Android, казва се Lite, можеш да я свалиш от Google Play. С нея не ти е нужен Messenger-ът, точи доста по-малко батерия, заема 5МВ RAM памет и като цяло работи доста добре за приложение с размер 1-2МВ (не съм сигурен колко точно е). :)

Наскоро Facebook пуснаха олекотена версия на клиента си за Android, казва се Lite, можеш да я свалиш от Google Play. С нея не ти е нужен Messenger-ът, точи доста по-малко батерия, заема 5МВ RAM памет и като цяло работи доста добре за приложение с размер 1-2МВ (не съм сигурен колко точно е). :)

Потвърждавам, настина много приятна (разбирай лека и функционална) версия

Става са отбиване на номер, но ще е трудно да си пишеш. Мен лично ме обърква...

Кое те обърква? Чатът си се обновява автоматично, единственият недостатък е, че известията си остават в notification bar-а дори след като си видял съобщението. Но пък от друга страна ми харесва, че можеш да използваш всички емотиконки и стикери без да си ги теглил (добавял).

Аз също опитах да ползвам фейсбук чат от приложение без месинджър, но ми изписа, че задължително трябва да си го инсталирам.

• 1 месец по-късно...

Или олекотената версия (Lite) или просто си хибернирай месънджера със Greenify. Другото го казаха.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.