Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да настроя интернета да се свързва сам с включването на компа ?

Featured Replies

Добър ден/вечер !!! 1во искам да кажа ... не съм сигурен дали това е правилното място за темата ми ... но ако съм объркал раздела моля модератор да я премести в правилния раздел :) И така ето ми го проблема : преди 2-3 месеца преинсталирах компютъра и всичко нормално нали ... и след известно време забелязах,че когато пусна компютъра интернета не иска да се свързва автоматично ;) преди това всичко си беше наред когато стартира си изписва регистриране на компютъра ви в системата и след макс 5 секунди се свързва !!! Каква настройка е нужна да се направи за да може да се свързва автоматично,защото е много досадно всеки път да го свързвам ръчно !!! на windows 7 32bit SP1 съм ;) ако имате някъкви допълнителни въпроси питайте ;)

Каква настройка е нужна да се направи за да може да се свързва автоматично,защото е много досадно всеки път да го свързвам ръчно !!! на windows 7 32bit SP1 съм ;) ако имате някъкви допълнителни въпроси питайте ;)

Как се свързваш към доставчика си?

Понеже пишеш че ръчно се свързваш, предполагам че връзката ти е PPPoE! I  И имаш икона на декстопа, на която трябва да кликнеш за да направиш връзката!

Така ли е?

• Автор

Как се свързваш към доставчика си?

Понеже пишеш че ръчно се свързваш, предполагам че връзката ти е PPPoE! I  И имаш икона на декстопа, на която трябва да кликнеш за да направиш връзката!

Така ли е?

Точен си :D Абсолютно вярно позна,точно така имам икона и да връзката ми е PPPoE

Ами копирай тая икона в папка Startup или направи пост №2

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Правилно са те посъветвали над мен. Само трябва още нещо.

Във мрежовите връзки във свойствата на иконата трябва да се премахне една отметка.

Вече не си я спомням.Но ако направиш снимки може и да ти покажа. Иначе изпълни съвета на Ken!

Може и с един bat-файл съдържащ:

START Rasdial <connection name> <username> <password>
поставен в Startup папката.

Само за протокола: Този bat файл може да се стартира и с груповите политики - или от Logon (за потребител), или Startup (за машина). Вторият вариант позволява по-ранно изпълнение на скрипта.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.