Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ при избор между четири модела тв

Featured Replies

Привет,
моля за малко помощ при избор на тв. Търся 42'' , 3d full hd и разглеждах няколко модела.

https://www.technomarket.bg/products/09135736/sony-kdl-42w805bbae2 ,

https://www.technomarket.bg/products/09135823/philips-42pfs7109-12 ,

https://www.technomarket.bg/products/09135989/toshiba-42l7453 ,

https://www.technomarket.bg/products/09135853/lg-42lb730v .

Най-вече ще искам да гледам филмчета на него чрез флашка, а също така и ще играя с конзола на него!
Вашите мнения са важни, благодаря предварително !

• Автор

Разтоянието от което ще гледам тв е малко по-малко от 3 метра. На мен също ми се иска да е по-голям диагонал, но мисля, че 55'' просто няма да изглежда дори естетично на това малко простронство. 42'' не е горна граница, но мисля, че е нормално .

55 инча за под 1000 лева. :O Като си търся телевизор ще те потърся.

Разтоянието от което ще гледам тв е малко по-малко от 3 метра. На мен също ми се иска да е по-голям диагонал, но мисля, че 55'' просто няма да изглежда дори естетично на това малко простронство. 42'' не е горна граница, но мисля, че е нормално .

Има различни гледни точки, но обобщаваща е тази, че плоските телевизори с течни кристали, се понасят по-добре от малка дистанция от тубите от преди 20 години. Убедил съм се в това лично. Все пак има и други по-големи от 42" диагонал телевизори на промоции, които все пак не са "цели" 55" :)

• Автор

Има различни гледни точки, но обобщаваща е тази, че плоските телевизори с течни кристали, се понасят по-добре от малка дистанция от тубите от преди 20 години. Убедил съм се в това лично. Все пак има и други по-големи от 42" диагонал телевизори на промоции, които все пак не са "цели" 55" :)

Предпочитам да има 3d. Може би няма и да го ползвам толкова, но ми се искаше от време на време да си свалям някое филмче 3d.

...Разтоянието от което ще гледам тв е малко по-малко от 3 метра...

3D на  малко по-малко от 3 метра на 42 инча е несъвместимо понятие! За това разстояние, за 3D и 60 инча са малко.

Това не е най-важно в случая обаче!

Предвид ограничения бюджет и разстоянието мисля като най-оптимален вариант в случая е:

PANASONIC TX-47AS650E 3D LED

Леко над бюджета и ''по-нисък клас'' от посочените от теб, но мисля оптимален вариант по съотношение размер, качество, цена!

За този бюджет и разстояние аз бих се спрял на този модел, докато все още го има.

Оправи си линка, мен ме праща на тази тема.

Оправи си линка, мен ме праща на тази тема.

Ники! Хората тук  имат поне никове. За кой от тях се отнася? Има 3 човека с линкове.  На коя тема те праща? Къде си я посочил?

Ето как излиза линка на скалата.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Ники! Хората тук имат поне никове. За кой от тях се отнася? Има 3 човека с линкове. На коя тема те праща? Къде си я посочил?

Ето как излиза линка на скалата.

На скалата. Явно проблема е от мен. Съжелявам. :)

На скалата. Явно проблема е от мен. Съжелявам. :)

Нали забеляза че съм му сложил +?  Значи, че съм погледнал и линкът му и ако имаше проблем още преди половин час той щеше да знае.

• Автор

3D на  малко по-малко от 3 метра на 42 инча е несъвместимо понятие! За това разстояние, за 3D и 60 инча са малко.

Явно ще се насоча към по-голям диагонал. Да кажем, че ще гледам 47 ". Освен Панасоника искам да питам и за тези модели

https://www.technomarket.bg/products/09135316/samsung-ue-48h6500

https://www.technomarket.bg/products/09128635/sony-kdl-47w805abae2

Какво ще кажете ?

1.Като модел добър, но наличен само на две места.Ако все пак имаш възможност обърни му внимание-заслужава си.Така ще имаш възможност и да избираш между два типа панели ( На Panasonic-a и Samsung-a).Иначе ето и един негов събрат наличен на повечко места, но пък е вече не малко над бюджета 

SAMSUNG UE-48H6400 3D LED

2.Модел от 2013 година и наличен само на едно място! Кой знае колко пъти и за какво връщан ''застоял'' телевизор! Твърдо не.

пп.Май гледаш само в Техномаркет-а заради промоцията.Имат и Samsung 48H6410, но пак наличен само в София.

Има ги моделите и на други места (по други ''магазини''), но предвид това, че телевизор се избира след оглед и тест на място не знам как и къде ще ти е удобно да отидеш и да ги видиш.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.