Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютърна конфигурация до 900 лева.

Featured Replies

Здравейте, хора! Следващата седмица смятам най-сетне да си взема PC конфигурация. Парите са 900 лева макс, но все пак ако се наложи ще добавя още средства. ЗА игри (главно) ще се ползва.

Държа картата да бъде втора ръка, а останалите части нови. Знам че за тези пари няма как да получа някакви чудесии, но все пак ще се радвам да видя предложения.

Обща стойност - 722.21 лв. с ДДС
И търсиш гаранционна R9 280X за около 200 лв. Но много по-добър вариант е да вземеш i5, след което да добавиш видеокарта от сорта на GTX960/970, R9 380/390 и т.н., но решението си е твое като трябва да внимаваш много при картите втора ръка.

Не си струва риска за видеокарта втора употреба, освен ако не си някой спец и не забележиш нередностите.

Що 270-ка? По-добре за 30 кинта г/д отгоре да взима 280х.

Щото може би му е дошло на акъла на чичо ти Наруто,че това умряло захранване с 2+12,които са общо 360 вата,ще се предаде с 8320+280Х;чичо ти Наруто не е вчерашен.

Щото може би му е дошло на акъла на чичо ти Наруто,че това умряло захранване с 2+12,които са общо 360 вата,ще се предаде с 8320+280Х;чичо ти Наруто не е вчерашен.

Не съм погледнал захранването,стига се изхвърля кат пърле пред майка си.Да смени захранването,ще си надхвърли бюджета ама тва е минимума за гейминг.(Да е ,да е ,тежък гейминг)

Редактирано от lindroos1 (преглед на промените)

Не съм погледнал захранването,стига се изхвърля кат пърле пред майка си.Да смени захранването,ще си надхвърли бюджета ама тва е минимума за гейминг.(Да е ,да е ,тежък гейминг)

А бе,хлапе,ти кога почна да разбираш,че се обаждаш...Мнооооого ти е рано да репликираш Наруто или мен,след 10 години-може би.

А бе,хлапе,ти кога почна да разбираш,че се обаждаш...Мнооооого ти е рано да репликираш Наруто или мен,след 10 години-може би.

Хлапе? Започвам да разбирам защо Роската не влиза ;) не,че е китка,обаче не е нормално едно момче като теб,със самочувствие без покритите ,да се обажда.Но за това е интернета,избивай си комплексите.Ако те цитирам какво?Ще кажеш на мама ли? :D

Айде да си траеш там.

8320Е е с ниско TDP та не е никакъв проблем а 270Х е напълно достатъчна за игрите отделно е читав модел със задна планка.

Хубаво е да се добави още една 120 мм перка на кутията и всичко заспива.

пс. Бюджета и така е превишен с 30 лв. та добавянето на още 30 лв. за карта и още за захранване вероятно ще му дойде много.

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

8320Е е с ниско TDP та не е никакъв проблем а 270Х е напълно достатъчна за игрите отделно е читав модел със задна планка.

пс. Бюджета и така е превишен с 30 лв. та добавянето на още 30 лв. за карта и още за захранване вероятно ще му дойде много.

Няма смисъл на хлапетата да им се обяснява,загуба на време е.

Аз не говоря за 270х наруто,а ако иска да разцъква,нека взима 280х,та тогава ще трябва да сменя захранването.Колкото до онзи палячо,няма да го коментирам.

Ей,хлапето,което се моли на майка си за някой лев,та да си купи части втора ръка,кисне до 4 сутринта във форума,а не знае и пита какъв хард да си купи,пък и не знае как един "джойстик" (нарича се геймпад,джойстик е друго) да си пусне,пък и за клок на Ксеон говори-ходи да караш симсоня на баща си по "кабата",че започваш да прекаляваш!

пп Не съм и единственият,който ти казва да спреш да пишеш,че не разбираш и бъркаш момчетата:

8244025v.jpg

Редактирано от dl777 (преглед на промените)

Ей,хлапето,което се моли на майка си за някой лев,та да си купи части втора ръка,кисне до 4 сутринта във форума,а не знае и пита какъв хард да си купи,пък и не знае как един "джойстик" (нарича се геймпад,джойстик е друго) да си пусне,пък и за клок на Ксеон говори-ходи да караш симсоня на баща си по "кабата",че започваш да прекаляваш!

пп Не съм и единственият,който ти казва да спреш да пишеш,че не разбираш и бъркаш момчетата:

8244025v.jpg

Кисне до 4? :D когато оставя форума включен,така става ;) .Не пиши неща които нямаш смелост да кажеш на някого в лицето,и просто не говори за майка ми,окей?Прекалявам,соу плашиш ли ме нещо,че не разбирам?

Не спами по темата,ако искаш д ами кажеш нещо,давай на лс

та последно момчето какъв компютър ще си вземе, стана ми интересно 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.