Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Система, която се занимава с поръчки и информация за продукт

Featured Replies

Трябва ми някаква опън сорс системка, работата на която да включва следното, доста просто нещо. Трябват акаунти, с които да се влиза в системата. Когато се влезе да може да се браузват продукти по категория. И да има един бутон "поръчка", който единствената функция е да праща съобщение в администраторският акаунт на системката или в някакви полета там в системката.

Търся нещо безплатно и простичко. Знам, че искам много, надявам се че някой може да помогне с нещо, което е изпробвал.

Вероятно някой уеб магазин софтуер може да стане, но идеята е да бъде вътрешна, т.е само определени лица да достъпват по адреса, да листват продукти и да подават заявки, без да е видима публично в Интернет пространството.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

За 14 долара ли става въпрос Симка?

Които не ги давам без да мога да пробвам и без да има техническа поддръжка. Искам да изпробвам нещо локално и далеч не съм склонен да дам пари, за да си "начеша крастата". А дори и да исках, нямам карта, регистрирана за електронни разплащания.

Мога да изпробвам и с OpenCart, но е много сложна тая системка, а нещо просто търся аз.

п.п Пък и с 14 долара ще ям 2 дни. ;)

Които не ги давам без да мога да пробвам и без да има техническа поддръжка. Искам да изпробвам нещо локално и далеч не съм склонен да дам пари, за да си "начеша крастата". А дори и да исках, нямам карта, регистрирана за електронни разплащания.

Наистина е лошо ако не може да изпробваш нещо за което ще даваш пари и ще ползваш. Но щом го даваш като пример помислих че си наясно с възможностите му.

Иначе карта и аз нямам, някак си ми е притеснено. Доверявам се само на paypal, доказала се със сигурността си акула в разплащателния бизнес.

Наистина е лошо ако не може да изпробваш нещо за което ще даваш пари и ще ползваш. Но щом го даваш като пример помислих че си наясно с възможностите му. Иначе карта и аз нямам, някак си ми е притеснено. Доверявам се само на paypal, доказала се със сигурността си акула в разплащателния бизнес.

Не, давам го като пример на простичка система, която с малко модифициране може и да може. Обаче е за едно приятелче да го види и не се знае дали на него ще му хареса и дали ще работи както иска. Няма го никъде и 14 долара не давам без да видя как се инсталира и дали няма да изникнат проблеми.

Мога да изпробвам и с OpenCart, но е много сложна тая системка, а нещо просто търся аз.

п.п Пък и с 14 долара ще ям 2 дни. ;)

Ай, ай, ай...

Уж разбираше от софтуер, а пък с един OpenCart да не можеш да се оправиш.

А за 14-те долара дори няма и да коментирам. :doh:

Ай, ай, ай...

Уж разбираше от софтуер, а пък с един OpenCart да не можеш да се оправиш.

А за 14-те долара дори няма и да коментирам. :doh:

Аре много ти се моля, не се прави на моралист. Питам за помощ. Аз мога да се оправя с OpenCart, но тя има прекалено много функции, които ще са излишни в контекста на изискванията. Проблемът е, че това не го правя за мен. Имам познат, който иска да започне бизнес и по този въпрос искаше да му ударя едно рамо за помощ. Проблемът е, че OpenCart е излишно сложен, с много подменюта и човекът много, ама много трудно се ориентира и въобще компютърните технологии не са му най-интуитивното нещо. С други думи казано ще трябва да му се обяснява излишно много. За това търся нещо възможно по-минимално.

А за 14-те долара. Нямам ПейПал, нямам банкова карта регистрирана за електронни разплащания и не искам да плащам за нещо, преди да имам възможност да го тествам в работеща конфигурация. Ако толкова много не си за 14-те долара, купи го и го публикувай. Значи аз питам за съвет кое изпробвано свободно/безплатно ще свърши работата и е минимално, вие се осрахте да ми развявате философии, вместо да помогнете.

Имам познат, който иска да започне бизнес и по този въпрос искаше да му ударя едно рамо за помощ. 

[...]

А за 14-те долара. Нямам ПейПал, нямам банкова карта регистрирана за електронни разплащания и не искам да плащам за нещо, преди да имам възможност да го тествам в работеща конфигурация. Ако толкова много не си за 14-те долара, купи го и го публикувай. Значи аз питам за съвет кое изпробвано свободно/безплатно ще свърши работата и е минимално, вие се осрахте да ми развявате философии, вместо да помогнете.

Ами освен да седна да ти го напиша, за да си рахат.

Иначе аман от бизнесмени, където искат всичко да им излезе без пари - представи си, че този с 14-те долара може доста да се е потил пред компютъра да напише това, което предлага, за да слуша оплаквания за 14 долара от пишман бизнесмени. Иначе OpenCart безплатен, ама пък ние сме смотани и сега трябва да се намери система, специално за нашето удобство, че и без пари. Представям си, ако даде пари и системата се окаже сложна, какво ще стане... :D

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

Ако толкова много не си за 14-те долара, купи го и го публикувай. Значи аз питам за съвет кое изпробвано свободно/безплатно ще свърши работата и е минимално, вие се осрахте да ми развявате философии, вместо да помогнете.

През paypal с разни още такси дойде 19 долара. Днес ми се роди дъщеря (пето дете) и го приеми че черпя.

Имаш ли линк да си изтеглиш софтуера или да ти да моя от пощата и къде да ти пратя рег номер.

19761069500_461f099c2a_b.jpg

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

През paypal с разни още такси дойде 19 долара. Днес ми се роди дъщеря (пето дете) и го приеми че черпя.Имаш ли линк да си изтеглиш софтуера или да ти да моя от пощата и къде да ти пратя рег номер.

19761069500_461f099c2a_b.jpg

Ъъъ, нещо ме бъзикаш. :)

Иначе аман от бизнесмени, където искат всичко да им излезе без пари

Ами човек, какво да ти кажа. Човекът е събрал едвам пари да почне нещо, а аз се опитвам да му свърша услуга като за приятел. Да не си помислиш, че нещо някакви пари ще му взема? Понеже не съм се занимавал с това, моля във форума за помощ, понеже на мен жанрът ми е съвсем различен на дейност. Аз съм по хардуера и PC софтуера. Не по Уеб програмирането. С PHP доста тегаво ще създам нещо, понеже не се занимавам с него и не му разбирам достатъчно. Не съм искал да го пишеш, за парите нищо не съм и казал. Работата е просто че човек...знаеш какво е положението в България.

Ъъъ, нещо ме бъзикаш. :)

Мога да ти го изтипосам и тук но някой да не те превари.

Последните съм ги изтрил, кажи къде да ти го пратя. Защо да те бъзикам, не ми се ражда дъщеря всеки ден.

19762871549_fcec868b5c_b.jpg

Няма проста система която ти сам си деплойваш. Прости са само тези които са услуга, като http://www.shopify.com. Open Cart безплатната и част е почти неизползваема, същото важи за почти всички опън сорс ситеми.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.