Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Таблет JXD P300 3G

Featured Replies

Донесоха ми тоя таблет с проблеми. Ликвидирах ги. Оказа се обаче, че направо му липсва държача за SIM, все едно такъв не е сложен или е откъртен. Не знам да е отварян преди мен. Уж някой се опитвал да му мупка карта. Възможно ли е моделът да няма, предвид факта че има място и отвор ми се вижда малко вероятно? Другото е - от къде може да се намери такъв държач? 9пинов SIM държач. Едва ли е нещо стандартно, ами китайска доработка.

Защо таблета е в тоя раздел? Защото е и телефон. Уж има възможност да се звъни от него.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Ето го конекторът, който липсва

8269705j.jpg

То се вижда с просто око, че е разпояван. Чакай да сложа ясновидските очила, за да разбера с каква цел...Аммм..оммм. Краден е!

Не мисля, че е "краден". А слотът липсва, може би е разпояван, може би не е сложен въобще. Цялата изработка на таблета е една такава скапана ръбеста. Не вярвам някой да краде таблет за 30лв. Всички спойки в таблета са правени като в час по трудово, така че това което виждаш се чудя на какво се дължи.

Не мисля, че е "краден". А слотът липсва, може би е разпояван, може би не е сложен въобще. Цялата изработка на таблета е една такава скапана ръбеста. Не вярвам някой да краде таблет за 30лв.

Не е нужно да го вярваш. Огледай се какви тъмнозелени индивиди, пък и всякакви други има наоколо, които не могат да четат, пишат, камо ли да смятат. Някои дори и да говорят. Наркоманчетата отделно. Те цената за една доза да постигнат с такава кражба и ще я свършат. А жичкаджийската работа, може да е правена в последствие, от някой който може да държи поялник или мини газова горелка, от тия като флакон)

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Не е нужно да го вярваш.

Добре човек, не ми е даден като краден. Питам от къде да изровя такъв слот, понеже части за китайците няма и по принцип не се занимавам с това. Дай да го даваме по същество. Човекът е вярвал, че може да говори с него. Едва ли го е купил краден с ясното съзнание, че тоя слот го няма.

Добре човек, не ми е даден като краден. Питам от къде да изровя такъв слот, понеже части за китайците няма и по принцип не се занимавам с това. Дай да го даваме по същество. Човекът е вярвал, че може да говори с него. Едва ли го е купил краден с ясното съзнание, че тоя слот го няма.

Слотовете са страндартни. Защо въобще ми задаваш такива въпроси? 

Слотовете са страндартни. Защо въобще ми задаваш такива въпроси?

SIM слотът е стандартен. Методът му за закрепване на платката не е. ;)

SIM слотът е стандартен. Методът му за закрепване на платката не е. ;)

Виж в при алибабата дали няма нещо сходно. Или някой от големите сайтове за китайски джаджи. Примерно диалекстрийм.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.