Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за избор на многофункционален лаптоп(предимно за работа)

Featured Replies

Здравейте

Търся си нова машина и се спрях на Lenovo Y50. От страна на показатели напълно покрива изискванията ми, че даже и отгоре. 

От друга страна никога не съм си имала вземане даване с ейпъл и мак, но да речем MACBook Pro 15" , ако се склоня да отделя още 2 бона смятате ли, че в дългосрочен план би било по-доброто решение?

Това което искам от покупката си е да не мисля за нов компютър или ъпгрейд поне следващите 5 години. Машината ще се използва главно за документация, фотошоп и аутокад. Разбира се филми, музика и инцидентно някоя игра, но ми е най-важно да мога да натоварвам фотошопа без да се притеснявам за лагове. 

Щом ти надхвърля изискванията го вземи. При правилна поддръжка ще издържи много. :)

Щом сте склонен да дадете толкова пари за Ябълка, защо не погледнете какво предлагат и други марки като Dell Latitude/Precision, Lenovo ThinkPad, HP Elitebook.

• Автор

Разгледах що годе из другите марки, но Леново ми е сред любимите марки - 4 година карам с Lenovo g570, но за съжаление машината не успява да покрие нуждите ми вече. Ако не се прехвърлям към тежката артилерия 3-4к за нова машина смятам да си продължа с Леновото.

Може би не съм успяла да се изразя достатъчно добре в първия си пост: Питането ми е дали ейпъл си заслужава парите? По-коментари на притежатели не съм чула оплаквания, че даже напротив. Но парите са значително отгоре и имайки предвид, че досега не съм имала вземане даване с марката търся съвет доколко е рентабилна подобна покупка.

Може би не съм успяла да се изразя достатъчно добре в първия си пост: Питането ми е дали ейпъл си заслужава парите? По-коментари на притежатели не съм чула оплаквания, че даже напротив. Но парите са значително отгоре и имайки предвид, че досега не съм имала вземане даване с марката търся съвет доколко е рентабилна подобна покупка.

Тук не влизат притежатели на такива скъпи машини.....

Не съм се задържал повече от 5мин. на Ябълка. Ако идвате от Win е много различно за работа. А и се дават едни парички заради марката.

Леново са страхотни машини, ако инвестирате в ThinkPad лаптоп с W в края на модела, няма да има никакъв яд с него, дори мисля е по-надежден от Apple.

Лично аз бих избрал Dell Precision, ако ще се налага да давам толкова пари за нов лаптоп за работа.

Ако ще даваш 4.5 бона за отхапана ябълка ги дай за thinkpad w540, къде по-добър дисплей, по добър процесор, кде на къде по-здрав и надежден

http://lenovoonline.bg/les/home.nsf/Product.xsp?pID=4D606CCF48E29D15C2257DA4002E9E59

Редактирано от Виктор Руменов (преглед на промените)

Стига си набутвал хората с неадекватни съвети. Единственото предимство е про видеокартата, останалите чаркове не са дори за коментиране.

• Автор

ок. Горе долу се ориентирах. Тъкмо прочетох малко за w сериите и след още малко разучаване е доста възможно да се прехвърля към тях.  Колкото до ейпъл успяхте да ме откажете :D 

Мерси за помощта  :whist:

Разгледайте и другите марки, Dell и HP и техните работни лаптопи също не са за подценяване.

Намерих и четириядрения вариант: http://computer-store.bg/laptopi-i-ultrabutsi/lenovo-thinkpad-w541-mtm20ef000x обаче е с fhd дисплей, та аз бих взел двуядрения но ако дисплея не ти е важен вземи четириядрения

Редактирано от Виктор Руменов (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.