Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

програма за гледане на vbox7

Featured Replies

Моля, помогнете ми. Не мога да гледам клипове в vbox7.Каква програма трябва да сваля?С youtube нямам проблем.Благодаря предварително

И какво ти изписва във вбокса,че казваш че не можеш да гледаш,да не би да нямаш инсталиран flash player ?

Моля, помогнете ми. Не мога да гледам клипове в vbox7.Каква програма трябва да сваля?С youtube нямам проблем.Благодаря предварително

Пробвахте ли да инсталирате най новата версия на Flash Player ? :)

Ето! От този линк можете да си го свалите и да направите инсталация:  https://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=47908

Здравейте. За съжаление няма как да гледате клипове на VBOX7. Надяваме се неговите собственици да осмислят политиката си по дизайна на сайта и да го направят приятелски и общодостъпен възможно най-скоро, може би в рамките на няколко години. Може спокойно да игнорирате всички коментари, в които ви посъветваха да търсите flash player. Проблемът с VBOX7 става масов с навлизането на Windows 10. Браузъра му Edge не поддържа Java и това е причината клиповете да не стартират. Освен Java, Микрософт са изхвърлили и поддръжката на плъгина Microsoft Silverlight, аналог на флаш плеъра. За да имате достъп е необходимо да използвате допълнителни браузъри като например Chrome или Internet Explorer - наличен в Win10, който ще отворите от менюто на Edge (Отвори с Internet Explorer). Трудно би ме вързал сайт, който не се грижи за себе си и за неговите потребители. Помислете, че това нямаше как да се случи например с YouTube. А защо не се случва с YouTube?

Редактирано от Mlechko (преглед на промените)

• Автор

И какво ти изписва във вбокса,че казваш че не можеш да гледаш,да не би да нямаш инсталиран flash pl

благодаря,нищо не ми изписваше и понеже гледах you tube мислех, че имам инсталиран flash playr

Здравейте. За съжаление няма как да гледате клипове на VBOX7. Надяваме се неговите собственици да осмислят политиката си по дизайна на сайта и да го направят приятелски и общодостъпен възможно най-скоро, може би в рамките на няколко години. Може спокойно да игнорирате всички коментари, в които ви посъветваха да търсите flash player. Проблемът с VBOX7 става масов с навлизането на Windows 10. Браузъра му Edge не поддържа Java и това е причината клиповете да не стартират. Освен Java, Микрософт са изхвърлили и поддръжката на плъгина Microsoft Silverlight, аналог на флаш плеъра. За да имате достъп е необходимо да използвате допълнителни браузъри като например Chrome или Internet Explorer - наличен в Win10, който ще отворите от менюто на Edge (Отвори с Internet Explorer). Трудно би ме вързал сайт, който не се грижи за себе си и за неговите потребители. Помислете, че това нямаше как да се случи например с YouTube. А защо не се случва с YouTube?

blagodarq

Пробвахте ли да инсталирате най новата версия на Flash Player ? :)

благодаря,сега се получи

Ето! От този линк можете да си го свалите и да направите инсталация:  https://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=47908

благодаря,вече мога да гледам

благодаря

клипове гледам,но филмите пак не тръгват

Филми не мога да гледам във vbox7

Вбокса в последно време има бъг заради html5 плеара им,пробвайте в настройките да махнете отметката да използва флаш плеара и вижте пак дали ще тръгнат :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.