Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kое от двете захранвания да сложа?

Featured Replies

Изгоря мии захранването на стария комп.Сега имам избор между 2 .

LPK6-350W - употребявано ,доста тежко   ,  без надути кондензатори.

или

ново GOLDEN FIELD ATX-S460 12cm Fan?

И двете са зле но първото е по-слабо и по-шумно.

Общо взето ако ги имаш няма значение кое ще сложиш временно докато не изгори или не купиш читаво.

Виж ако ще ги купуваш повече от 10 лв. не си струва да даваш за подобни бомбички.

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

• Автор

Имам ги затова питам.Първото е доста тежко не е ли малко по сериозно от второто?

• Автор

Първото ако е Linkworld... бягай надалече от тях... Ама много надалече... Бедна ти е представата за тях... Най-вероятно при този модел са сложили камък или фалшиво пасивно PFC.

Покажи снимка и на двете отвътре, за да ти кажем кое е по-добре да ползваш.

Какво ще храниш с тях ? Каквото и да е, препоръчвам ти да отделиш пари за най-евтиния фортрон или 10-15 лева за втора ръка от продавалника 300pnf. Тия китайци само в най-краен случей.

Естествено, може да им се закачи още капацитет на изхода и подмяна на гнусните китайски кондензатори, преправка на входната схема, но защите им липсват. Т.е. нямат защити от пренапрежение/по-ниско напрежение, както и още един куп. За хранене на нещо слабо може и да се уползотворят, ама толкова.

Toва ще храни:

ATHLON64 4000+X2/AM2/BOX 2.11GHz , ASROCK ALIVENF6G-GLAN , 2x1GB DDR2 800Mhz A-DATA ,

SAPPHIRE X1650 256M GDDR3PICE , CASE CX-2167-02/350W , Windows7 Ultimate x64 , AMI BIOS V1.8

• Автор

Утре ще кача снимка на тежкото ,новото не  мога да отварям,че нали гаранция,франция...

Картата като гледам я дават максимум 120W та дори процесора да има известен клок консумацията ще е под 200W. 

Но и първото захранване е 15А та на твое място бих го отписал дори да е от чугун става само за вторични.

Второто вече е достатъчно да я захрани на хартия. Проблеми при токов удар са напълно възможни но на първо време ще работи.

пс. Защо си сложил възможно най-тежкия джам на тая антика с толкова малко рам?

Ако искаш седмицата ползвай 32 бит. Home.

Процесора не е проблем да се бутне с 8% дори да е с фабричното охладителче.

Вероятно дъното има дори готови профили и за повече но ще скочат доста температурите.  

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

• Автор

Картата като гледам я дават максимум 120W та дори процесора да има известен клок консумацията ще е под 200W. 

Но и първото захранване е 15А та на твое място бих го отписал дори да е от чугун става само за вторични.

Второто вече е достатъчно да я захрани на хартия. Проблеми при токов удар са напълно възможни но на първо време ще работи.

пс. Защо си сложил възможно най-тежкия джам на тая антика с толкова малко рам?

Ако искаш седмицата ползвай 32 бит. Home.

Процесора не е проблем да се бутне с 8% дори да е с фабричното охладителче.

Вероятно дъното има дори готови профили и за повече но ще скочат доста температурите.  

Мерси за съветите ,ще се възолзвам от клока :).Не ми е много ясно обаче как се клоква.Грешка ,не съм догледал,32 битова е седмицата.А и охладителя ми е доста хубав като за такъв процесор,не е стоковия.

П.С. AC 64 pro е кулера.

Ето тежкото отвътре https://i.gyazo.com/b802a24714923451fe162a67169754fe.png

Редактирано от stradlin (преглед на промените)

Аз съм със такова захранване много тихо работят но леко загряват а във летните жеги като загреят малко повечко и стават шумни но иначе съм доволен 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.