Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Закупуване на видео

Featured Replies

Работя с Lenovo y510p (intel core i5 4200m , nvidia Geforce GT755m , 8GB ram) и смятам да си закупя 2ро видео GT 755m  (защото при Heroes of the storm дига до 70 градуса), но предполагам ще е от ebay, защото никъде другаде не го намирам. Предполагам, че е по-добре 2ро видео и после да се опитам да си надградя с i7 (понеже съм с i5 4200m). Някакви идеи къде може да се продават? Още нещо nvidia центъра има само за 3D опциите, четох че това е защото имам Intel Graphics и те вземат останалите опции. По-добре ли е да се направи изцяло да поема на 2те карти на nvidia (1во на едната докато купя другата) или така трябва да е ? Не съм навътре с нещата за СЛИ и за това, ако можете да разясните по тези въпроси и нещо друго, което трябва да имам в предвид. Мерси много.

Явно живееш в няква фантазия понеже това дето си го мислиш няма да стане. Недей да купуваш нищо за да не се чудиш какво да го правиш после.

• Автор

Фантазия ли ? Y510p поддържа 2 видео карти има ultrabay..

http://www.lenovoonline.bg/les/home.nsf/Product.xsp?pID=71E147B9CCC69117C2257CC900442498&SessionID=DOY3F8LV0R

стар продукт е само останали наличности може да намериш някъде на запад :)

иначе solytron.bg ги внасяше преди време.

Редактирано от Can Oa (преглед на промените)

Прекалено скъпо и рисковано начинание. По-добре продай лаптопа и добави още малко пари и си вземи нещо по-ново.

• Автор

http://www.lenovoonline.bg/les/home.nsf/Product.xsp?pID=71E147B9CCC69117C2257CC900442498&SessionID=DOY3F8LV0R

стар продукт е само останали наличности може да намериш някъде на запад :)

иначе solytron.bg ги внасяше преди време.

Да знам, че са изчерпани общо взето. 

Прекалено скъпо и рисковано начинание. По-добре продай лаптопа и добави още малко пари и си вземи нещо по-ново.

Е ако беше по-стар лаптопа да ма е на 1 год не за друго. :D 

Ми то добре нов, ама слаб ти идва явно :)

Тъкмо като е по-нов ще му се вземат по-добри пари.

Земи да си продадеш лаптопа и да вземеш среден клас PC, на което да подкарваш повечето нови игрички на долу-горе добра резолюция и графика!  :)  ( ЛИЧНО МНЕНИЕ )

• Автор

Земи да си продадеш лаптопа и да вземеш среден клас PC, на което да подкарваш повечето нови игрички на долу-горе добра резолюция и графика!  :)  ( ЛИЧНО МНЕНИЕ )

Е да бе знам, че трябва PC, но нямам тоя вариант понеже пътувам и прочие :D Иначе едно средно PC за 2000 лв със всичко си е истината. :D  Прав си, но нека да се придържаме към темата :D 

Е да бе знам, че трябва PC, но нямам тоя вариант понеже пътувам и прочие :D Иначе едно средно PC за 2000 лв със всичко си е истината. :D  Прав си, но нека да се придържаме към темата :D

Добре, пич! ;) Ти си решаваш, това беше съвета ми, за сега ЛЕКА! :)

Лично аз не виждам никъква логика в това което си написал ... след като вдигаш 70 градуса в HOS защо мислиш че със второ видео температурите ще ти паднат вместо да се качат ???
А и с това видео което имаш и този процесор едва ли не ти върви добре дори и в мелетата че да ъпгрейдваш и процесор...

• Автор

Не да не се товари толкова видеото иначе върви добре, за i7 просто е идея не съм казал, че непременно ще стане. 

Лятно време тази температура е напълно нормална ;) Играй си така още годинка - две и след като видиш нужда от ъпгрейд просто смени лаптопа... другият вариант е да налееш едни пари в някое охлаждане но след като пътуваш едва ли ще ти се разнася и някоя подложка... но така или иначе 70 градуса си е приемлива температура на фона на 36-40 околна среда ;)

• Автор

А да знам, че е нормална просто идеята ми е, че като имам тая възможност и средствата сега е по-добре да го пипна :D Иначе си прав за температурите! Споко влача си една подложка Deep Cool 

А да знам, че е нормална просто идеята ми е, че като имам тая възможност и средствата сега е по-добре да го пипна :D Иначе си прав за температурите! Споко влача си една подложка Deep Cool 

За потъващ кораб платна не се шият ;) Машинката ще те задържи в близките 2 години .. след това ще са излязли доста по бързи модели с нови процесори видеокарти и ддр4...  и ъпгрейда който ще направиш сега няма да е актуален..... играй си така и не го закачай ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.